ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τουρέ και Αγκουέρο καλούν Μέσι

Τουρέ και Αγκουέρο καλούν Μέσι

Η Σίτι φαντάζει το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, αν φύγει από την Μπαρτσελόνα, με τους Τουρέ και Αγκουέρο να τον καλούν στο Μάντσεστερ (videos)

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσφατα διέψευσε πώς ζήτησε για μία ακόμη φορά νέο συμβόλαιο από την Μπαρτσελόνα, με τις φήμες για αποχώρησή του πάντως να φουντώνουν.

Σε περίπτωση αποχώρησής του η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του και οι Γιαγιά Τουρέ και Σέρχιο Αγκουέρο τον καλούν στην ομάδα.

Με τον συμπατριώτη του παίζουν φυσικά μαζί στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, ενώ με τον Ιβοριανό συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια.

Στο μυαλό η Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Σίτι στις 26 Δεκεμβρίου αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ, σε ένα ντέρμπι κορυφής, καθώς οι "κόκκινοι" είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Άρσεναλ και οι "πολίτες" έχουν έναν βαθμό λιγότερο.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ψάχνει τρόπο να σταματήσει τον Λουίς Σουάρες, ενώ τονίζει πως το πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν 5-6 ομάδες, καθώς ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, είχε χρίσει φαβορί την Σίτι για τον τίτλο.

BONUS: Το χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι του Αλεκσάνταρ Κολάροβ για 2η σερί χρονιά...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ