ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Χάος επικράτησε στη γενική συνέλευση της Μπεσίκτας, τα εξαγριωμένα μέλη πιάστηκαν στα χέρια

Χάος στη συνέλευση της Μπεσίκτας
Χάος στη συνέλευση της Μπεσίκτας PRINT SCREEN

Επεισοδιακή ήταν η γενική συνέλευση της Μπεσίκτας που έλαβε χώρα την Κυριακή (27/10), καθώς ξέσπασε γενικευμένος καυγάς με τα εξαγριωμένα μέλη της ομάδας να πιάνονται στα χέρια.

Χάος επικράτησε στην ετήσια διοικητική και οικονομική συνέλευση της Μπεσίκτας την Κυριακή (27/10), με τα μέλη της ομάδας να πιάνονται στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην αίθουσα εισήλθε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Αχμέτ Νουρ Τσεμπί και το επιτελείο του. Ενώ λοιπόν ορισμένα μέλη της συνέλευσης καλωσόρισαν τον Τσεμπί, κάποιοι αντέδρασαν. Εν συνεχεία, ένα μέλος της ομάδας, ο Ισμάιλ Τσεβαχίρ ανέβηκε στο βήμα και κούνησε το δάχτυλό του προς το διοικητικό συμβούλιο.

Τότε ξέσπασε γενικευμένος καυγάς με τα εξαγριωμένα μέλη να ανεβαίνουν στην εξέδρα ενώ φαίνεται πως δεν έλειψαν και οι χειροδικίες. Μάλιστα σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται και ένα μέλος της ομάδας να έχει σηκώσει μια καρέκλα στον αέρα.

Η ένταση διήρκησε περίπου δέκα λεπτά με τον πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπεσίκτας, Αχμέτ Ακπινάρ να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα από το βήμα λέγοντας πως: "Εδώ δεν είναι αχυρώνας, εδώ είναι η συνέλευση της Μπεσίκτας. Καθίστε κάτω! Τι νομίζετε ότι είστε; Εδώ είναι Μπεσίκτας, όχι Ουγκάντα! Καθίστε κάτω.

Να εκκενώσω την αίθουσα ή να ακυρώσω τη συνέλευση; Ποιο είναι το δικαίωμά σας; Κανένας οπαδός της Μπεσίκτας δεν μπορεί να σηκώσει χέρι εναντίον ενός οπαδού της Μπεσίκτας. Αυτό έχουμε δει από τους παλαιότερους".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ