CHAMPIONS LEAGUE

Τραγούδι κατά του Μουρίνιο στο "Ολντ Τράφορντ"!

Τραγούδι κατά του Μουρίνιο στο "Ολντ Τράφορντ"!
Μουρίνιο-Ίντερ

Σύνθημα για τον... Ζοσέ Μουρίνιο θα τραγουδήσουν απόψε οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)!

Εκείνος ο αποκλεισμός από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης "δράκους" δεν έχει ακόμα χωνευτεί από τους οπαδούς των πρωταθλητών Αγγλίας, και έτσι κάθε φορά που ο Μουρίνιο επισκεπτόταν τη συγκεκριμένη έδρα επί θητείας του στην Τσέλσι γινόταν "κόκκινο πανί" με συνθήματα και τραγούδια.
Φτάσαμε πλέον 2009, όμως η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από τους Άγγλους οπαδούς: μάλιστα θα βρουν την ευκαιρία απόψε το βράδυ να του "αφιερώσουν" ένα σύνθημα που το έχουν βγάλει στο ξεκίνημα της σεζόν και έχει να κάνει με το... Τσάμπιονς Λιγκ.

"Μουρ-ίν-ιο ακούς; ("Mour-in-iho are you listenin?) Πήρες το αστραφτερό τρόπαιο (You better keep the trophy glistenin), αλλά θα επιστρέψουμε το Μάιο να σου το πάρουμε (we'll be back in May to take it away), περπατώντας στο φοβερό βασίλειο του Φέργκι (walkin in a Fergie wonderland)", είναι οι στίχοι του τραγουδιού που έχει βγει για να πικάρει τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Το αν θα αντιδράσει ο Πορτογάλος τεχνικός θα το δούμε απόψε το βράδυ, όπου μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ θα αποχαιρετήσει αναγκαστικά τα ευρωπαϊκά της όνειρα για τη φετινή σεζόν...








TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ