ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τραπατόνι: ''Αλήθεια μου λέτε;''

Poznan 10/06/2012.POLAND, Poznan.Giovanni Trapattoni reacts during the Euro 2012 football championships match Croatia vs Ireland on June 10, 2012 during the Euro 2012 football championships .Photo by: Piotr Hawalej / WROFOTO
Τραπατόνι INTIME SPORTS

Ο Τζοβάνι Τραπατόνι, που γράφτηκε ότι αποτελεί υποψήφιο αντικαταστάτη του Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, μιλάει στο Sport24.gr και απαντάει στις φήμες.

Ο 75χρονος τεχνικός Τζοβάνι Τραπατόνι, που έχει περάσει από πολύ μεγάλες ομάδες (Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ, Γιουβέντους, Μπάγιερν Μονάχου, Φιορεντίνα, Ιταλία, Μπενφίκα, Στουτγκάρδη, Ιρλανδία), ενθουσιάστηκε με την προοπτική να εργαστεί για λογαριασμό της Εθνικής μας ομάδας.

Στο ''kicker'', λίγο μετά την ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τα Νησιά Φερόε, γράφτηκε πως ο Τραπατόνι αποτελεί βασικό υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας. Ο πολύπειρος προπονητής μίλησε στο Sport24.gr και δήλωσε ότι δεν τον έχει ''ενοχλήσει'' κανένας μέχρι στιγμής. Υποστήριξε πάντως ότι η ιδέα και μόνο τον ενθουσιάζει.

''Αλήθεια μου λέτε; Είναι τιμή μου να ενδιαφέρεται η Ελλάδα για εμένα. Είναι τεράστια ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και σαφώς και θα ήθελα να έρθω να δουλέψω εκεί. Δεν με έχει πάρει πάντως κανείς τηλέφωνο. Από εσάς το μαθαίνω...'' είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε: ''Είδα το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε και πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει και στους καλύτερους''.

Ο πολύπειρος τεχνικός εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη χώρα μας : ''Είναι πανέμορφα στην Ελλάδα. Έχω επισκεφθεί πολλές φορές τη χώρα σας και πάντα ονειρευόμουν να εργαστώ εκεί. Ο καιρός είναι θαυμάσιος, έχετε ωραίες θάλασσες, αλλά και το ποδόσφαιρό σας έχει ανέβει επίπεδο. Γνωρίζω σχεδόν όλους τους παίκτες της Εθνικής και πιστεύω ότι ακόμα έχετε ελπίδες να προκριθείτε στο Euro. Να μην το βάλετε κάτω''.

Από την ΕΠΟ, ωστόσο, επισημαίνουν ότι δεν τίθεται θέμα πρόσληψης του Τραπατόνι και πως δεν έχει βάση το δημοσίευμα του ''kicker''.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ