ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τράβηγμα ο Παπαδόπουλος

Τράβηγμα ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Τράβηγμα στον δικέφαλο έχει υποστεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος χάνει σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν προπονήθηκε και ο Ναπολεόνι.

Με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν την Τετάρτη με την Καλλονή και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Απόντες από το κανονικό πρόγραμμα ήταν ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος προπονήθηκε ελαφρά αφού προέρχεται από ίωση, και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο πρώτος θα ενσωματωθεί πλήρως από την Παρασκευή, αλλά ο δεύτερος έχει υποστεί τράβηγμα και θα χάσει το παιχνίδι με τους Αρκάδες, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον δεύτερο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Ελίνι Δημούτσος εξέτισε μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Παράσχο για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Όσον αφορά τον Ματίας Ιγκλέσιας, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και την Παρασκευή θα αποφασιστεί σε ποια παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

Τέλος, την ίδια μέρα ο Ναπολεόνι θα παραλάβει το βραβείο bestgoal της 22ης αγωνιστικής. Το βραβείο θα παραδώσει η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ