ΑΡΗΣ

Τραυματίες Ρουίζ και Χαβίτο

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Μπορεί ο Άρης να πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 1-0, όμως έφυγε λαβωμένος. Χαβίτο και Ρουίζ αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα λείψουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για επτά και δέκα ημέρες αντίστοιχα. Λαζαρίδης: "Μεγάλη νίκη".

Ο Άρης πέτυχε μια επαγγελματική νίκη την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και πλέον έφτασε τους εννέα βαθμούς και την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τα προβλήματα ωστόσο για τον Κούπερ δεν λείπουν, αφού στην διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους Ρουίζ και Χαβίτο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα ο Χαβίτο χτύπησε σε ένα μαρκάρισμα του Βιτόλο στο δεύτερο ημίχρονο και όπως διαπιστώθηκε θα απουσιάσει για μια περίπου εβδομάδα, καθώς υπέστη τράβηγμα.

Από την πλευρά του ο Ρουίζ είναι σε χειρότερη κατάσταση. Ο 30χρονος επιθετικός έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός για είκοσι ημέρες.

Λαζαρίδης: "Μεγάλη νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία".

Αναλυτικά η συνέντευξή του Νίκου Λαζαρίδη στον sentra 103.3

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

“Ήταν μία τεράστια νίκη, μεγάλη, ιστορική. Μια καταπληκτική μέρα για την ομάδα μας και για τους φίλους της. Πρόκειται για ιστορική νίκη, γιατί η ομάδα είχε να κερδίσει στην Τούμπα από το1998, 12 χρόνια! Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, που την ήθελε πάρα πολύ, όπως τη θέλαμε κι εμείς, γιατί το δείξαμε από το πρώτο λεπτό. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και δύναμη για ν' ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού γιατί υπήρχε πάρα πολύ πίεση και από τον κόσμο, αλλά και όταν παίζεις ένα μεγάλο ντέρμπι είναι φυσιολογικό να υπάρχει μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Καταφέραμε όμως και πήραμε αυτή την νίκη. Δίκαια κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς, ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού”.

Για την αμυντική τακτική του πρώτου ημιχρόνου:

“Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε να διαφυλάξουμε πιο πολύ τα νώτα μας ώστε να μην δώσουμε χώρο στον ΠΑΟΚ να κάνει αντεπιθέσεις. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε βρήκαμε τους χώρους και πετύχαμε το γκολ”.

Για το αν κοιτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

“Είναι πολύ νωρίς ακόμη να πούμε κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε στο μυαλό μας αυτό το όραμα. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας κάθε Κυριακή να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς κι από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην συνέχεια. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσεις για πρωτάθλημα”.


Για την αμφισβητούμενη φάση με τον Ίβιτς:

“Άμα δίνονται και αυτά τα μαρκαρίσματα πέναλτι, θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά. Ο Ίβιτς για έμενα κάνει θέατρο, γιατί είναι μες στην περιοχή, η μπάλα είναι διεκδικησημη στον αέρα σώμα με σώμα. Εντάξει, δεν μπορείς να πεις ότι είναι πέναλτι. Για εμένα δεν είναι πέναλτι”.

Για τον Κούπερ:

“Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, του αρέσει πάρα πολύ η πειθαρχία, διαβάζει πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο στα παιχνίδια, όπως έκανε και χτες. Είναι καταξιωμένος, με πολλές εμπειρίες και το όνομα του τα λέει όλα. Βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα κι η ομάδα έχει μεγάλη προσωπικότητα με τον κύριο Κούπερ στον πάγκο της. Μακάρι να μείνει χρόνια στην ομάδα”.

Για το αν αντέχει η ομάδα Ευρώπη και Ελληνικό πρωτάθλημα ταυτόχρονα:

“Η ομάδα μας έχει αρκετό βάθος και όταν είσαι μεγάλη ομάδα θέτεις και μεγάλους στόχους. Είναι δύσκολο, βέβαια να παίζεις Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή. Υπάρχει και η κούραση του παιχνιδιού και του ταξιδιού, όταν παίζεις εκτός έδρας. Είμαστε στους στόχους, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να είμαστε και στους δυο στόχους μέσα. Επειδή η ομάδα έχει βάθος είτε είναι πρωτάθλημα, είτε Europa League, προσπαθούμε να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς, για να παραμένουμε μέσα στους στόχους μας”.

Για την πρόκριση από τον όμιλο:

“Μακάρι, το θέλουμε πάρα πολύ, όλοι ευελπιστούμε να γίνει αυτό. Βέβαια είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί υπάρχουν ομάδες μεγαθήρια όπως είναι η Ατλέτικο κι η Λεβερκούζεν. Εμείς θα παίξουμε ελεύθερα, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι και όπως παίξαμε με την Ατλέτικο και πήραμε τους τρεις βαθμούς έτσι θα κάνουμε και με την Λεβερκούζεν. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να πάρουμε μια εκ των δυο θέσεων”.

Για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος:

“Παίξαμε μόλις πέντε παιχνίδια και είναι πολύ νωρίς ακόμη. Βλέπουμε ότι υπάρχουν καλές ομάδες κι εφέτος στην Superleague, ανταγωνιστικές. Όλες έχουν καλό ροστερ και θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι στην διαιτησία, όπου θα πρέπει να γίνουν κάποια βήματα για να καλυτερεύσει περισσότερο”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ