ΑΕΚ

Τραυματίστηκε και ο Μάχο

Τραυματίστηκε και ο Μάχο
μαχο απογοητευση

Mετά τους Εντίνιο και Σκόκο τραυματίστηκε και ο Γιούργκεν Μάχο. Απομακρύνεται ο Πλασέντε

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση, λόγω χτυπήματος στα πλευρά και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε δύο προπονήσεις για τους παίκτες της ΑΕΚ. Στην πρωινή δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση και την αντοχή, ενώ στην απογευματινή, μετά τις ασκήσεις με μπάλα, οι "κιτρινόμαυροι" έπαιξαν διπλό.

Διπλός πονοκέφαλος στην επίθεση

Η ατυχία χτύπησε δύο φορές την επίθεση της ΑΕΚ καθώς Εντίνιο και Σκόκο τραυματίστηκαν και θα μείνουν εκτός δράσης για 20 και 10 ημέρες αντίστοιχα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός που χτύπησε στο γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, δεν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη για 20 ημέρες.

Ο Εντίνιο θα μεταβεί την Πέμπτη στην Αυστρία για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, όμως θα χάσει τα πέντε φιλικά που θα δώσουν οι κιτρινόμαυροι κόντρα σε Γκρόιτερ Φιρτ, Κότμπους, Μπουρσασπόρ, Τζένοα και Ανκαρασπόρ.

Ο επιθετικός της Ένωσης έδωσε το παρών στους Θρακομακεδόνες με πατερίτσες και ήταν φανερό πως τα είχε με την τύχη του...

Από την άλλη πλευρά ο Σκόκο υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 7-10 μέρες.

Οι τραυματισμοί των Εντίνιο και Σκόκο είναι λογικό πως προβληματίζουν έντονα τον Γιώργο Δώνη καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του δύο παίκτες που τους υπολογίζει για την νέα σεζόν.

Απομακρύνεται ο Πλασέντε

Ο Ντιέγκο Πλασέντε μπορεί να απασχόλησε πολύ έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΚ, όμως το ενδεχόμενο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα έχει απομακρυνθεί επικίνδυνα...

Η οικονομική διαφορά ανάμεσα στην Ένωση και τον Αργεντινό αριστερό μπακ μοιάζει ικανή να χαλάσει την μεταγραφή καθώς οι διοικούντες του δικεφάλου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του παίκτη.

Τίποτα βέβαια δεν έχει τελείωσει ακόμα και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες...

"Σειρήνες" για Παπασταθόπουλο και Γκέντσογλου


Στο στόχαστρο της Τζένοα βρίσκεται όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, την ίδια ώρα που η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Σάββα Γκέντσογλου.

Τόσο ο Παπασταθόπουλος, όσο και ο Γκέντσογλου, υπολογίζονται για την νέα σεζόν από τον τεχνικό των κιτρίνομαυρων, Γιώργο Δώνη και η παραχώρησή τους φαντάζει ως εξωπραγματικό σενάριο, εκτός αν έρθουν πολύ μεγάλες προτάσεις.

Το πρόγραμμα της Αυστρίας


Το πρόγραμμα της ΑΕΚ κατά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, διαμορφώνεται ως εξής:

Την Πέμπτη, ημέρα άφιξης της ομάδας (αναχώρηση με προορισμό το Μόναχο 08.35), οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στις 18.30.

Την Παρασκευή 25/7, θα γίνουν δύο προπονήσεις (08.30 και 18.30)

Το Σάββατο 26/7 η ομάδα θα προπονηθεί στις 08.30 και το απόγευμα θα δώσει το πρώτο φιλικό με την Greuther Furth (Β' Γερμανίας), στο Leogang, στις 18.00 (τοπική).
Την Κυριακή 27/7 είναι προγραμματισμένη μια μόνο προπόνηση στις 18.30.

Την Δευτέρα 28/7 θα γίνουν δύο προπονήσεις στις 08.30 και στις 18.30 και την Τρίτη 29/7 θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν την Energie Cottbus (Α' Γερμανίας), στο Bad Endorf (αλλαγή έδρας), στις 18.30 (τοπική).

Ίδιο πρόγραμμα και την επόμενη ημέρα , Τετάρτη 30/7, με προπόνηση στις 08.30 το πρωί και το απόγευμα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Bursaspor (Α’ Τουρκίας), στο Leogang, στις 18.00 (τοπική).

Στις 31/7 θα γίνουν δύο προπονήσεις (08.30 και 18.30).

Την 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση το πρωί και το απόγευμα θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Genoa (A’ Ιταλίας), στο Jenbach, στις 17.00 (τοπική).

Στις 2/8 θα υπάρχει διπλή προπόνηση (08.30 και 18.30) ενώ στις 3/8 θα διεξαχθεί μόνο ο φιλικός αγώνας με την Ankaraspor (Α’ Τουρκίας), στο Saint Johan, στις 18.30 (τοπική).

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία θα ολοκληρωθεί στις 4/8 με προπόνηση στις 09.30. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα την ίδια ημέρα, από Μόναχο (ώρα αναχώρησης 20.20).

















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ