ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις αγωνιστικές, στις 3 το πρωί!

Τρεις αγωνιστικές, στις 3 το πρωί!
Καστίγιο

Λίγο πριν από τις 3 το πρωΐ, ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε ποινή τριών αγωνιστικών στον Καστίγιο

Το ένα κακό διαδέχεται το άλλο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, που μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς δέχθηκε ένα ακόμα πλήγμα.
Η πειθαρχική επιτροπή της Super League εξάντλησε την αυστηρότητά της στον 23χρονο επιθετικό και με πλειοψηφία στις ψήφους (δύο υπέρ, μία κατά) τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών για σκόπιμο κτύπημα, ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε περίπου οκτώ ώρες!

H απόφαση προκαλεί πολλά ερωτηματικά και η αλήθεια είναι ότι στο μεγάλο λιμάνι έπεσαν από τα σύννεφα. Όπως ακριβώς το γράφουμε...

Ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης έγραψε στο φύλλο αγώνα για κλωτσιά του Καστίγιο στον Αλέν Ραγκουέλ εντός φάσης, κλωτσιά που είδε μόνο αυτός. Θυμίζουμε πως ο παίκτης του Ολυμπιακού άπλωσε το αριστερό του χέρι στον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου (πιθανότατα βρήκε στο πρόσωπο τον παίκτη της ομάδας του Περιστερίου), ενώ στην αρχή της φάσης είχε δεχθεί από τον αντίπαλό του αγκωνιά στο σβέρκο και εν ψυχρώ κλωτσιά στα πόδια. Ο Αθηναίος ρέφερι δεν είδε τίποτα από όλα αυτά και τιμώρησε μόνο με τον επιθετικό του Ολυμπιακού με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Υπάρχει ελπίδα
Να σημειωθεί πως η ποινή είναι εφέσιμη. Ο Ολυμπιακός φυσικά και θα ασκήσει το δικαίωμα που έχει και θα καταθέσει έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη (28/2) στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Καστίγιο σίγουρα δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, όμως υπάρχουν ακόμα πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Το... παρήγορο στην υπόθεση για τον Ολυμπιακό είναι ότι αν η ποινή της τιμωρίας του 23χρονου επιθετικού ήταν μία ή δύο αγωνιστικές, ο σύλλογος δεν θα είχε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

Πλέον, αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί στην έφεση και πέσει η ποινή σε μία αγωνιστική, ο διεθνής άσος θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι της 4ης Μαρτίου, καθώς θα έχει εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, την Κυριακή (25/2).

Δηλώσεις Σάντσεζ για το σήριαλ Καστίγιο

Το πρώτο κεφάλαιο σε μία σαπουνόπερα, που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε ψυχρό πόλεμο γράφτηκε με την άρνηση του Ολυμπιακού να παραχωρήσει το Νέρι Καστίγιο στο Μεξικό για το φιλικό της 28ης Φεβρουαρίου με τη Βενεζουέλα, όπως αποκάλυψε ο Ούγκο Σάντσεζ σε συνέντευξη Τύπου.

Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τον Μεξικανό προπονητή, δεν επέτρεψαν στον Καστίγιο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το φιλικό ματς δεν είναι ορισμένο να διεξαχθεί σε επίσημη ημερομηνία ΦΙΦΑ.

" Τα πράγματα είναι απλά. Ζητήσαμε από τον Ολυμπιακό να έχουμε στη διάθεσή μας τον Νέρι Καστίγιο και μας απάντησαν όχι επειδή το παιχνίδι δεν διεξάγεται σε ημερομηνία ΦΙΦΑ. Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό από την παγκόσμια ομοσπονδία. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί πλέον και να περιμένουμε το επόμενο φιλικό παιχνίδι που είναι ορισμένο σε ημερομηνία ΦΙΦΑ για να έχουμε το Νέρι μαζί μας. Έχουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι το el clasico τους και είναι δύσκολο να τον αφήσουν να φύγει από τέτοιο ματς, αφού η ημερομηνία που γίνεται το παιχνίδι δεν είναι ορισμένη από την παγκόσμια ομοσπονδία".

Οι Μεξικανοί δημοσιογράφοι υπέβαλλαν σε ανάκριση πρώτου βαθμού τον Σάντσεζ, ο οποίος αρνήθηκε να μιλήσει ξανά για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. " Όλες οι ερωτήσεις που τον αφορούν θα ήταν καλό να απευθυνθούν σε αυτόν πλέον. Θα μπορέσετε να τον ρωτήσετε στο επόμενο παιχνίδι που θα τον δείτε", είπε ο αποκαμωμένος Ούγκο Σάντσεζ.



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ