ΑΕΚ

Τρεις παίκτες για δύο θέσεις

Τρεις παίκτες για δύο θέσεις
γκερειρο

Άρσε, Γιάχιτς, Γκερέιρο διεκδικούν δύο θέσεις της ενδεκάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό

Τα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το εν λόγω ματς φέρονται να είνα άκρως επιθετικά καθώς ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-4-2 προκειμένου να έρθει η επιστροφή στις νίκες μετά από τα 4 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά και να "αποζημιώσει" το κοινό προσφέροντάς του πλούσιο και χορταστικό θέαμα.
Με αυτό στο μυαλό του ο "Ντούσκο" προτίθεται να φέρει στο πλευρό του Ισμαέλ Μπλάνκο τον Νάτσο Σκόκο ενώ στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Χέρσι και Λεονάρντο στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται όσον αφορά το κέντρο της μεσαίας γραμμής καθώς πέρα από τη δεδομένη παρουσία του Παντελή Καφέ, η θέση δίπλα του διεκδικείται από δύο παίκτες. Ρότζερ Γκερέιρο και Σανέλ Γιάχιτς είναι οι δύο υποψήφιοι με τον διεθνή Πολωνό ωστόσο να έχει το προβάδισμα.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο ο Βόσνιος διεθνής θα οπισθοχωρήσει στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τον Άρτσε να μένει εκτός βασικής ενδεκάδας. Τέλος την "κιτρινόμαυρη" εστία θα υπερασπιστεί ο Σεμπαστιάν Σάχα, ενώ το κέντρο της άμυνας θα πλαισιώσουν οι Αραούχο και Νίκος Καράμπελας από δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Σκοράρει ο Μπλάνκο με Πανθρακικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο φορές που συναντήθηκαν την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα ΑΕΚ και Πανθρακικός, ο Μπλάνκο βρήκε και τις δύο φορές δίχτυα από μία φορά.

Στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 υπέρ του "Δικεφάλου", ενώ αυτή στην Κομοτηνή είχε λήξει με ισοπαλη 1-1 (ο Πανθρακικός είχε σταματήσει το σερί των έξι συνεχόμενων νικών) με τον Αργεντινό να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της Ένωσης.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ