ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τρέλα για ένα εισιτήριο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ
ΠΑΟΚ - Εισιτήρια - Φίλαθλοι - Οπαδοί MOTIONTEAM

Θέμα ωρών το sold out ενόψει Ολυμπιακού για την προημιτελική φάση του κυπέλλου hellas online

Από το πρωί για ακόμη ένα παιχνίδι από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν ουρές έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας μετατρέποντας σε μαγικά χαρτάκια τα εισιτήρια της πρώτης μάχης της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι οι ουρές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ έξω από τα εκδοτήρια είχαν αρχίσει να δημιουργούνται πολύ πριν από τις 9:15 το πρωί που ήταν η ώρα που είχε προγραμματιστεί για να ανοίξουν τα εκδοτήρια.

Στις κερκίδες όπως είναι επόμενο δεν αναμένεται να πέφτει καρφίτσα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να δώσουν την δική της μάχης για ένα θετικό αποτέλεσμα στον δρόμο της πρόκρισης στα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου hellas online.

Στα αγωνιστικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν αφήσει ήδη πίσω τους το χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Super League με τον Φερνάντο Σάντος να προπόνησε ήδη για πρώτη φορά το πρωί τους ποδοσφαιριστές του.

Ο τιμωρημένος Μπαλάφας υπολογίζεται κανονικά από τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ που δεν είχε σήμερα όμως στην διάθεσή του τους Μουσλίμοβιτς και Μπιζέρα που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Κατά τα άλλα ευχάριστα ήταν τα νέα για τον τραυματία Βιεϊρίνια που είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή σε αντίθεση όμως με τον Σνάουτσνερ που πολύ δύσκολα να είναι και πάλι.

Όσο για τον Νίκο Αραμπατζή αν και παρουσιάστηκε το πρωί σε μονάδα της Νιγρίτας μπόρεσε να είναι παρών στην προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής μετά από συντονισμένες κινήσεις.

Τέλος στα μεταγραφικά στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μια και καλή αν θα αποκτηθεί ή όχι ο Λάμπρος Χούτος κάτι που θα γίνει ουσιαστικά μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο χωρίς να σημαίνει ότι αν δεν αποκτηθεί θα τα βάψουν μαύρα. Υπενθυμίζεται πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου λήγει στις 20:00.












TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ