ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

"Τρένο" η Ακτή, εύκολα οι "Αετοί"

"Τρένο" η Ακτή, εύκολα οι "Αετοί"
ακτη ελεφαντοστου ζορο

Η Ακτή Ελεφαντοστού έκανε το 3/3 και πέρασε χωρίς να ιδρώσει στην επόμενη φάση. Την δεύτερη θέση του ομίλου, πήρε η Νιγηρία με νίκη 2-0 επί του Μπενίν

Τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες, συμπλήρωσε η Ακτή Ελεφαντοστού κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους "Ελέφαντες" μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ζορό έκανε το 2-0 για την ομάδα του, ενώ στο 85' ο Μπουμπακάρ Σανόγκο διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η ομάδα του Γιάγια Τουρέ, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Γουϊνέα.

Νιγηρία-Μπενίν 2-0

Οι "αετοί" του Μπέρτι Φόγκς, εκμεταλλεύτηκαν το δώρο που τους έκανε η Ακτή Ελεφαντοστού με τη νίκη της επί του Μάλι και επικρατώντας με 2-0 του Μπενίν, πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τη διοργανώτρια Γκάνα.

O Τζον Όμπι Μίκελ άνοιξε το σκορ, για τη Νιγηρία στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Γιακούμπου Αγιεκμπένι στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Δείτε τα γκολ των δύο αγώνων:

Ακτή Ελεφαντοστού - Μάλι



Νιγηρία - Μπενίν


















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ