ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τρεζεγκέ: "Δεν μας αρκεί η 2η θέση"

Τρεζεγκέ: "Δεν μας αρκεί η 2η θέση"
Τρεζεγκέ-Γιουβέντους

Την ακράδαντη πεποίθησή του ότι μετά τον προβιβασμό της στη Serie A, η Γιουβεντους δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με την κατάκτηση της 2η θέσης εξέφρασε ο Γάλλος φορ

"Οι οπαδοί μας δεν θέλουν πια να σκέφτονται πού ήμασταν ένα χρόνο πριν", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρώτος φετινός σκόρερ των "μπιανκονέρι" και συνέχισε:

"Οι φιλοδοξίες μου δεν έχουν αλλάξει. Τώρα είμαστε στη Serie A, οι οπαδοί θέλουν να νικούν και μάλιστα θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Είμαι ένας από αυτούς.

Όταν παίζεις για τη Γιουβέντους δεν μπορείς να ζητάς κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση. Εγώ τουλάχιστον όχι, για προσωπικούς λόγους επίσης.

Δεν είμαι 24 πια. Δεν έχω πολύ χρόνο να περιμένω για να κατακτήσω κάποιον τίτλο. Είμαστε δυνατοί και μπορούμε να παίξουμε σε υψηλότατο επίπεδο".

Ανεξάρτητα πάντως από τις υψηλές προσωπικές του φιλοδοξίες, ο πρώτος σκόρερ της "βέκια σινιόρα" με 15 τέρματα εμφανίστηκε ρεαλιστικός αναφορικά με τις φετινές δυνατότητες της ομάδας του:

"Δυστυχώς έχουμε κάτι λιγότερο σε σύγκριση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, παρά το γεγονός ότι κάνουμε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να το αποδεχτούμε".













TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ