ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τρεζεγκέ: "Φεύγω από τη Γιούβε το καλοκαίρι"

Τρεζεγκέ: "Φεύγω από τη Γιούβε το καλοκαίρι"
Τρεζεγκέ-Γιουβέντους

Την αποκάλυψη ότι έχει αποφασίσει να φύγει από τη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι έκανε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων κοστουμιών που θα φορεθούν από τους ποδοσφαιριστές της "βέκια σινιόρα", ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός γνωστοποίησε την ειλημμένη του απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, με άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό.
"Στο τέλος της σεζόν επιστρέφω σπίτι μου. Δεν ξέρω αν θα είναι Γαλλία ή Αργεντινή, όμως μίλησα με την οικογένειά μου και καταλήξαμε ώριμα σε αυτή την απόφαση, μετά από 10 χρόνια που περάσαμε στο Τορίνο.

Αργά η γρήγορα, έρχεται για τα πάντα ένα τέλος. Τίποτα δεν έχει αλλάξει τη σχέση μου με το σύλλογο. Δεν ζήτησα ποτέ να φύγω.

Εδώ έγραψα την ιστορία μου, το συμβόλαιο δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα, είναι μία απόφαση που έχω πάρει εδώ και καιρό, ο Φεράρα το γνωρίζει. Θα ήθελα να κατέβω από τη σκηνή κερδίζοντας κάτι".

Ο Τρεζεγκέ μίλησε επίσης και για το νέο μεγάλο αστέρι της Γιουβέντους, Ντιέγκο, παραλληλίζοντάς τον με δύο τεράστιες μορφές που έχουν περάσει από τους Τορινέζους.

"Μπορεί να γίνει ένας ποδοσφαιριστής που θα γράψει την ιστορία αυτού του συλλόγου, και μπορεί να διαγράψει την ίδια διαδρομή με αυτή που έκαναν οι Πλατινί και Ζιντάν.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ