ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τρεζεγκέ:”Θέλω να ξεπεράσω το προσωπικό μου ρεκόρ”

Τρεζεγκέ:”Θέλω να ξεπεράσω το προσωπικό μου ρεκόρ”
Τρεζεγκέ

“Θέλω να ξεπεράσω το προσωπικό μου ρεκόρ σκοραρίσματος”, αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του ο Νταβίντ Τρεζεγκέ

Ο Γάλλος στράικερ βγήκε την χρονιά 2001-2002 πρώτος σκόρερ στην Ιταλία μαζί με τον Ντάριο Χούμπνερ πετυχαίνοντας 24 τέρματα, από τότε όμως δεν έχει καταφέρει να επαναλάβει τον ίδιο αριθμό γκολ, πράγμα που έχει σκοπό να το κάνει φέτος σύμφωνα με δηλώσεις του.
“Το αν θα καταφέρω να πετύχω 24 γκολ και πάνω δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα αλλά και από τους συμπαίκτες μου, επίσης θα χρειαστώ και αρκετή τύχη για να κάνω τον στόχο μου πραγματικότητα. Ευτυχώς δεν έχω χάσει παιχνίδι ακόμα, έτσι το να καταφέρω να πετύχω 24 τέρματα και πάλι με την Γιουβέντους θα είναι κάτι εκπληκτικό”.


Ο Τρεζεγκέ μέχρι στιγμής έχει βάλει 13 γκολ σε 17 παιχνίδια και είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει τον στόχο του, μιας και μένουν πάρα πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε και για τον προπονητή της Γαλλίας Ραϊμόντ Ντομενέκ που δεν τον καλεί στην ομάδα.

“Αν θα ήθελα να πάω στο EURO 2008; αυτό δεν εξαρτάται από εμένα αλλά από τον Ντομενέκ και για το αν πιστεύει ότι θα χρειαστώ στην ομάδα”.

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε και για τον συμπαίκτη του Τιάγκο Μέντεζ, έναν ποδοσφαιριστή που έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής με την απόδοση του τους φίλους της “Μεγάλης Κυρίας”.

“Ο Τιάγκο είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής, θα δείτε ότι σε λίγο καιρό θα έχει μεγάλη συνεισφορά στις επιτυχίες της ομάδας το μόνο που θέλει είναι χρόνο, όσο αφορά την ποιότητα του δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ είναι γνωστή σε όλους”.







TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ