ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τρεζεγκέ: "Θέλουμε πίσω το σκουντέτο"

Τρεζεγκέ: "Θέλουμε πίσω το σκουντέτο"
New Image

Πεινασμένος όσο ποτέ εμφανίζεται ο Γάλλος φορ, που μίλησε για τους δύο τίτλους που αφαιρέθηκαν από τη Γιούβε, αλλά και για τα ματς-φωτιά με Ίντερ

"Έχουμε μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, που διαθέτει πολλές λύσεις στο ρόστερ. Θέλουμε να πάρουμε πίσω αυτό που μας στέρησαν. Αυτό θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο που θα έχουμε απέναντι σε Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα", τόνισε με δηλώσεις του ο Γάλλος επιθετικός και συνέχισε:

"Θα δώσουμε όμως τα πάντα για να κερδίσουμε κάτι σημαντικό. Μία από τις ευχές που έκανα στο τέλος της σεζόν ήταν να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα, ευχή η οποία εκπληρώθηκε.

Αυτή η ομάδα μπορεί να το καταφέρει. Όταν είσαι Γιουβέντους η δεύτερη θέση ή η τρίτη θέση δεν σημαίνουν τίποτα".



Στόχος τα 150 γκολ και η... Ίντερ
Ο Τρεζεγκέ μίλησε επίσης και τον μεγάλο φετινό αντίπαλο της Γιουβέντους αλλά και τον προσωπικό του στόχο: "Με την Ίντερ θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το περιμένουμε εδώ και έναν χρόνο. Έχω πάθος με τα νούμερα και τα 140 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους δεν είναι και λίγα.

Μου λείπουν πέντε γκολ για να φτάσω τα 100 στη Serie A και δέκα γκολ για να φτάσω τα 150 με τη Γιούβε. Αυτοί είναι οι επόμενοι στόχοι. Αργότερα θα ήθελα να φτάσω τα 200 με τη φανέλα των μπιανκονέρι".



Σημαντικό ρόλο στην παραμονή του "Τρεζεγκόλ" στους Τορινέζους έπαιξαν οι συμπαίκτες του αλλά και οι οπαδοί, γεγονός το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ίδιο.

"Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους συμπαίκτες μου για τη συμπαράστασή τους, ένα γεγονός σπάνιο στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αλλά και οι οπαδοί είναι κοντά μου, και όταν η διοίκηση είδε όλο αυτό το κλίμα, συνειδητοποίησε την επιθυμία μου και φτάσαμε σε συμφωνία μέσα σε πέντε λεπτά".

Εγκώμια για Αλμιρόν, κάλεσμα σε Καναβάρο
Τέλος, ο 29χρονος άσος εξήρε όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, έχοντας ιδιαίτερη "αδυναμία" στον Αλμιρόν, ενώ αναφέρθηκε και στο σενάριο που θέλει τους "μπιανκονέρι" να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή του Φάμπιο Καναβάρο στο "Ντέλε Άλπι".

"Έχουμε μιλήσει μετον Καναβάρο, ξέρει ότι η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Είναι πάντα ο καπιτάνο της Εθνικής Ιταλίας και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο", ήταν το τελευταίο σχόλιό του.













TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ