ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τρία προβλήματα για Χάβο στον Παναιτωλικό

Τρία προβλήματα για Χάβο στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους Βιγιαφάνες και Άλβες ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ο Μπεχερνάνο ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Με τρία προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Παναιτωλικού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι στους "Ζωσιμάδες".

Ο Μάκης Χάβος πλην του μονίμως τραυματία το τελευταίο διάστημα Βιγιαφάνες δεν υπολογίζει και στον Άλβες ενώ αμφίβολη είναι και η παρουσία του Μπεχεράνο για την αναμέτρηση με τον "Άγιαξ της Ηπείρου" καθώς ο μεν πρώτος την Τετάρτη έκανε θεραπεία ενώ ο Μπεχεράνο πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις συντονισμού με ασκήσεις ισορροπίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις κατοχής μπάλας με υψηλή ένταση και αμυντική τακτική σε υποομάδες, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ο Μπεχαράνο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Άλβες έκανε θεραπεία.

Ο Βιγιαφάνιες έκανε θεραπεία, ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αερόβιο τρέξιμο. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ