ΑΡΗΣ

Τριανταφυλλάκος: "Δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά"

Τριανταφυλλάκος: "Δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά"

O Bασίλης Τριανταφυλλάκος δήλωσε ότι ο αγώνας του Άρη με τον Πλατανιά είναι καθοριστικής σημασίας ματς.

Μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" o Βασίλης Τριανταφυλλάκος αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Πλατανιά (11/2 19:30) λέγοντας ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στην διάθεση και το πάθος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να δείξουμε μια ιδιαίτερη σοβαρότητα. Νομίζω ότι εάν δείξουμε τον κατάλληλο χαρακτήρα και διάθεση, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Για το γεγονός ότι ο προπονητής του Άρη χαρακτήρισε την αναμέτρηση παιχνίδι επτά βαθμών: " Συμφωνώ, διότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο εάν το κερδίσεις, βάζεις από κάτω τον αντίπαλο και ανάλογα με το σκορ, γιατί είχαμε άτυχο αποτέλεσμα στην έδρα μας, περνάμε από πάνω".

Για το κλειδί του αγώνα: " Πιστεύω θα κριθεί στο πάθος και στη θέληση που θα δείξει η κάθε ομάδα".

Για το αν θα ξεκινήσει βασικός: " Δεν ξέρω αν θα είμαι στην ενδεκάδα ή όχι, αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως δείχνω σε κάθε παιχνίδι".

Για τη συμμετοχή του στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ: " Εντάξει, ίσως η αλλαγή στην εικόνα μας να είναι και λόγω του ότι δείξαμε άλλη θέληση στο β΄ ημίχρονο για να γυρίσουμε το παιχνίδι, με τη βοήθεια και του κόσμου, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να το γυρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για το αν καταλήγει στα χαφ: " Ε, δεν ξέρω ακόμα, αλλά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη θέση για μένα. Δηλαδή, πίσω από τον επιθετικό ή στο κέντρο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ