ΑΡΗΣ

Τριανταφυλλάκος: "Νίκη και με Παναθηναϊκό"

Τριανταφυλλάκος: "Νίκη και με Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος που σημείωσε το τρίτο γκολ του Άρη επί του Πανιωνίου μετά από την λήξη του αγώνα έδωσε σύνθημα επικράτησης επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος μετά την λήξη της νίκης του Άρη επί του Πανιωνίου με 4-2 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον ίδιο να είχε κάνει το 3-2 σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ έδωσε σύνθημα για νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Κι όσο για τον Χαβιέ Ουμπίντες αφιέρωσε το δικό του γκολ με το οποίο έκανε το 2-2 στην γυναίκα του που την Δευτέρα έχει τα γενέθλιά της ενώ ο Κώστας Καπετάνος μίλησε για νίκη – οξυγόνο.

" Πήραμε μια μεγάλη νίκη όπου καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ήταν και τα 98 χρόνια από την ίδρυση του Άρη και δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, αλλά είναι αλήθεια ότι μας βοήθησε πολύ σε αυτή τη νίκη", ήταν η αρχική δήλωση του Τριανταφυλλάκου στην κάμερα της NOVA.

Κι όσο για την επόμενη στιγμή της επίτευξης του γκολ του είπε: " Πήγα στον πατέρα μου, στην οικογένειά μου. Είναι σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο, στις κερκίδες και με βοηθούν πάρα πολύ στο να συνεχίσω την καριέρα μου".

Σε ερώτηση για το τι σκέφτηκε όταν ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-1 και απάντησε πως: " Δεν σκέφτηκα τίποτα, η μόνη λύση ήταν να γυρίσουμε το παιχνίδι", και κατέληξε υπογραμμίζοντας: "Κάνουμε μια μεγάλη αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο, δεν ξεκινήσαμε καλά και το πληρώνουμε. Κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά και θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο σκοπός μας και με τον Παναθηναϊκό".

Τέλος για την προσωπική του απόδοση είπε: " Πάντα εγώ από την μεριά μου θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω και τον εαυτό μου και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Ο Χαβιέ Ουμπίδες στάθηκε στις διακυμάνσεις που είχε η νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου με 4-2 λέγοντας: " Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και με όμορφο τέλος για μας.

Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Τα πράγματα μας βγήκαν πολύ καλά, κάναμε ένα σπουδαίο 20λεπτο στο φινάλε και φτάσαμε σ' αυτή την σπουδαία επικράτηση".

Κι όσο για το δικό του γκολ με το οποίο ισοφάρισε σε 2-2 δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που έβαλα και το οποίο άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή και τη νίκη. Θέλω να το αφιερώσω στην σύζυγό μου, η οποία τη Δευτέρα έχει τα γενέθλιά της, μία ημέρα μετά τα γενέθλια του συλλόγου".

Σχετικά δε για τις ελπίδες του Άρη για είσοδο στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε: " Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα παλέψουμε και θα περιμένουμε στραβοπατήματα των άλλων ομάδων.

Αυτό που εξαρτάται από εμάς είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να κερδίζουμε. Θέλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι τέλους. Θα δώσουμε τη μάχη μας και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα φτάσουμε στον στόχο μας".

Στην γρήγορη ισοφάριση στάθηκε ο Κώστας Καπετάνος λέγοντας: " Ήταν ένα πλασματικό σκορ το 1-2, μετά το γκολ που δεχθήκαμε από δικό μας λάθος. Έπεσε λίγο η ψυχολογία μας, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα.

Μέσα σε 5΄ βάλαμε τρία γκολ, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, για αυτό είναι το καλύτερο άθλημα, μια και γίνονται ανατροπές εκεί που δεν τις περιμένεις".

Για το ότι εξαιτίας του τραυματισμού του Ντίκο ο Άρης αναγκάστηκε να παίξει ουσιαστικά με 10 ενεργούς ποδοσφαιριστές αφού ο Μασάδο είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του σχολίασε: " Μετά την τρίτη αλλαγή που κάναμε, χτύπησε και Ντίκο, τα πράγματα έγιναν δύσκολα, αλλά πιστεύαμε στις δυνατότητές μας, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Ήταν μια νίκη-οξυγόνο για τη συνέχεια, έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε το καλύτερο".

Σχετικά για το ότι ο Άρης πέτυχε για πρώτη φορά φέτος τέσσερα γκολ τόνισε: " Σε άλλα παιχνίδια χάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν βάζαμε γκολ, σήμερα βάλαμε τέσσερα, με τέσσερις ευκαιρίες. Αυτά συμβαίνουν…".

Τέλος για τα αυριανά 98α γενέθλια του Άρη σημείωσε: " Ήταν μια γιορτινή ατμόσφαιρα σήμερα, εύχομαι στον σύλλογο να τα χιλιάσει, να είμαστε εδώ και στα εκατό και στα… χίλια χρόνια και να υπάρχουν πολλές επιτυχίες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ