ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Το κλίμα είναι βαρύ"

Τριανταφυλλόπουλος: "Το κλίμα είναι βαρύ"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό και στο τι θα πρέπει να γίνει από 'δω και πέρα.

Βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος το παραδέχτηκε στη NOVA, είπε πως η εικόνα είναι δύσκολο να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά θα πρέπει η ομάδα του να πάρει τα παιχνίδια που είναι μπροστά της.

"Το κλίμα είναι βαρύ γενικά πέρα της αποχώρησης του προπονητή και σε αυτό παίζουν ρόλο και τα αποτελέσματα των δυο τελευταίων παιχνιδιών. Είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε, να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το ματς του Σαββάτου.

Είναι σημαντικό ερώτημα πως θα αντιδράσουμε. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Νομίζω πως είναι δύσκολο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν έχουμε δείξει φέτος αυτό που είμαστε και μπορούμε.

Προπονούμαστε σκληρά. Οι 8 βαθμοί μακριά από τη κορυφή είναι αρκετοί, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Είναι ακόμα Νοέμβρης, κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου και τους τρεις βαθμούς για να αλλάξει η ψυχολογία μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριανταφυλλόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ