ΙΩΝΙΚΟΣ

"Τριάρα" η ΑΕΛ

"Τριάρα" η ΑΕΛ
Ιωνικός-Λάρισα

Η Λάρισα επιβλήθηκε 3-1 του Ιωνικού, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καρπενήσι

Ο Ιωνικός προηγήθηκε στο σκορ στο 8ο λεπτό της συνάντησης με κεφαλιά του Δημήτρη Ζωγραφάκη, μετά από κόρνερ του Φαμπίνιο, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες της Λάρισας απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 13΄ με δυνατό σουτ του Καλαντζή. Στο 21΄ ο Αλεξάνδρου, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φωτάκη, έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα δέκα λεπτά αργότερα ο Κόζλεϊ με κοντινό πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.
Ο προπονητής του Ιωνικού, Χόρχε Μπάριος, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους 21 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γάλλος τερματοφύλακας, Φλοριάν Λουκινί, ο οποίος είναι υπό δοκιμή και αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο δεν σημειώθηκε κανένα γκολ. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τον υπό δοκιμήν Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Νταμπίζας γύρισε το πόδι του σε διεκδίκηση της μπάλας και αντικαταστάθηκε από τον Βενέτη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 3-4 ημέρες.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Δώνης): Κοτσόλης (46΄ Κηπουρός), Γκαλίτσιος (46΄ Μπαλής), Κώτσιος, Βενέτης (46΄ Φέρστερ), Κατσιαρός (46΄ Νταμπίζας / 63΄ Βενέτης ), Ιγκλέσιας (46΄ Γκίκας), Φωτάκης (46΄ Κυριακίδης), Καλαντζής (46΄ Βεργώνης), Αλεξάνδρου (46΄ Χατζηλιόντας), Κλέιτον (46΄ Μπαχράμης), Κόζλεϊ (46΄ Γκούγκα).

Ιωνικός (Μπάριος): Ερνάντο, Σίμος (46΄ Νότας), Παβιό, Οικονόμου (58΄ Γεμενετζής), Νατσούρας (46΄ Κιμπίκουλα), Ουκάρ, Ζωγραφάκης (56΄ Γκούτμαν), Μελαμπιανάκης (46΄ Καραδέμητρος), Φαμπίνιο (46΄ Σαχινίδης / 68΄ Κωλέτσης), Μακόρ (56΄ Κοτίτσας), Προχορέκνοφ (46΄ Γκόγκας).









TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ