ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τριετές συμβόλαιο σε Καμορανέζι

Τριετές συμβόλαιο σε Καμορανέζι
Καμορανέζι

Μετά την γενναία αύξηση αποδοχών που έλαβε (2,8 εκ.ευρώ το χρόνο ετήσιες αποδοχές), ο Ιταλοαργεντινός υπέγραψε μέχρι το 2010 στη Γιουβέντους. Αισιοδοξία για παραμονή του Νέντβεντ

Ο Ιταλοαργεντινός μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπιανκονέρι" που τον δένει στην ομάδα του Τορίνου μέχρι το 2010, με τη διοίκηση να αποδέχεται τον όρο που έθεσε ο διεθνής άσος για αύξηση των αποδοχών του, καθώς από τα 2,4 ευρώ το χρόνο θα εισπράττει πλέόν για κάθε χρόνο συμβολαίου κοντά στα 2,8 εκ.ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πρώτα άκαρπα ραντεβού, ο Καμορανέζι είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και απειλούσε να αποχωρήσει από την ομάδα, θεωρώντας ευατόν ριγμένο συγκριτικά με άλλους καλύτερα αμοιβόμενους συμπαίκτες του, όμως η διοίκηση έκρινε σκόπιμο να κρατήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την Εθνική Ιταλίας και ικανοποίησε απόλυτα τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Εν τω μεταξύ, σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πάβελ Νέντβεντ στη "βέκια σινιόρα", με τον 34χρονο Τσέχο μέσο να ζητάει κοντά στα 3 εκ.ευρώ για τον τελευταίο χρόνο της καριέρας του, με τους παράγοντες της Γιουβέντους να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον μάνατζέρ του.

"Κάνουμε τα πάντα προσπαθώντας να βρούμε μία ισορροπία. Ήρθαμε σε συμφωνία με όλους, το ίδιο θα κάνουμε και με τον Νέντβεντ", τόνισε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής των Τορινέζων, Ζαν Κλοντ Μπλαν.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ