ΑΓΓΛΙΑ

Τρικλοποδιά Πλατινί στο "39ό βήμα"

Τρικλοποδιά Πλατινί στο "39ό βήμα"
Πλατινί

Κωμική και αστεία χαρακτήρισε ο Πλατινί την ιδέα της Αγγλικής Λίγκας για μια ακόμα επιπλέον αγωνιστική εκτός του "Νησιού".

Η ιδέα των διοικούντων της Πρέμιερ Λιγκ να υπάρξει μια επιπλέον αγωνιστική που θα γίνεται σε χώρες εκτός της Αγγλίας και θα έχει σαν σκοπό καθαρά το κέρδος, βρίσκει αντίθετο τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος πιστεύει ότι είναι "αστείο" και "κωμικό" ένα τέτοιο σενάριο.
Παρά τις δηλώσεις του Πλατινί την προηγούμενη βδομάδα η διοικούντες της Πρέμιερ Λιγκ δεν φάνηκαν να συγκινούνται από τα λεγόμενα του, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άντρας του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να επανέλθει μιλώντας πιο σκληρά αυτή την φορά.

" Οι Αγγλικές ομάδες έχουν πολλά έξοδα τελευταία και πάντα ψάχνουν τρόπους που θα τους αποφέρουν μεγαλύτερα έσοδα, το γεγονός ότι υπάρχουν σύλλογοι που δεν έχουν γηγενείς προέδρους, προπονητές και ποδοσφαιριστές με κάνει να μπαίνω σε σκέψεις".

" Άλλο ένα γεγονός που με στεναχωρεί σήμερα και το λέω με αφορμή την σκέψη των Άγγλων για αγώνες εκτός της χώρας, είναι ότι κάποτε οι άνθρωποι έπαιζαν ποδόσφαιρο καθαρά για λόγους φυσικής κατάστασης και όχι μόνο για τα χρήματα, όπως συμβαίνει σήμερα".

" Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήματα, έχει να κάνει και με αξίες, με την αγάπη του κόσμου που το παρακολουθεί, και γενικά είναι ένα κοινωνικό αγαθό, νομίζω πρέπει να επιστρέψουμε σιγά σιγά στις παλιές αξίες εξάλλου αυτός είναι ο σκοπός μου από την ώρα που εκλέχθηκα".

" Δεν είμαι εναντίων των χρημάτων καθώς και εγώ σαν ποδοσφαιριστής κέρδισα αρκετά λεφτά, αλλά δεν θέλω να ξέρω ότι αυτά θα είναι ο κύριος παράγοντας για κάθε εξέλιξη στον χώρο του αθλήματος", δήλωσε ο Μισέλ Πλατινί.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ