ΑΓΓΛΙΑ

Τρίπιερ: "Έχω δει το φάουλ μου εναντίον της Κροατίας 100 φορές"

England's Kieran Trippier scores the opening goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Kieran Trippier scores the opening goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ένα γκολ, αμέτρητες επαναλήψεις! Ο Κίεραν Τρίπιερ "σκαλίζει" τα αγγλικά πεπραγμένα στο Μουντιάλ της Ρωσίας και στέκεται στο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέτυχε εναντίον της Κροατίας στον ημιτελικό, το οποίο δεν χορταίνει να (ξανα)βλέπει.

Κάτι περισσότερο από ένα γκολ... "Εθισμένος" στο τέρμα που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Κροατία είναι ο Κίεραν Τρίπιερ, ο οποίος -έκτοτε- το έχει παρακολουθήσει σε επανάληψη τριψήφιο αριθμό φορών.

Το "τηλεκατευθυνόμενο" σουτ που αναπαύτηκε στα κροατικά δίχτυα χαρίζοντας το αγγλικό προβάδισμα, έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια του δεξιού οπισθοφύλακα της Τότεναμ, ο οποίος έχει πατήσει το κουμπί του rewind γύρω στις 100 φορές.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Nations League, ο Άγγλος μπακ αναπολεί το γκολ που έβαλε σε θέση οδηγού τα "τρία λιοντάρια" στον ημιτελικό του Λουζνίκι και θύμισε τα φάουλ που χτυπούσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ τονίζει πως αυτή η εκτέλεση τον βοήθησε να "χτίσει" αυτοπεποίθηση και να μοιράζεται τις στημένες μπάλες στην Τότεναμ με τον σπεσιαλίστα του είδους, Κρίστιαν Έρικσεν.

England's Kieran Trippier scores his side's opening goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in, Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
England's Kieran Trippier scores his side's opening goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in, Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

"Δεν πρόκειται να πω ψέματα, είχα παρακολουθήσει το γκολ περίπου 100 φορές. Προφανώς και μου άρεσε αυτή η στιγμή, αλλά ακόμα και τώρα πονάει που χάσαμε", δηλώνει ο 27χρονος άσος των "spurs".

Με αφορμή το εναρκτήριο λάκτισμα του Nations League και το αγγλικό τεστ εναντίον της Ισπανίας, ο πλάγιος αμυντικός της ομάδας του Λονδίνου, έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό ανταγωνισμό, με έπαθλο την φανέλα βασικού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς η παρουσία των Κάιλ Γουόκερ και Τζο Γκόμες ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών, ωστόσο, το γήπεδο παραμένει ο μοναδικός ποδοσφαιρικός καθρέφτης.

"Προφανώς όλα τα παιδιά εδώ τα καταφέρνουν και στην εθνική και στις ομάδες τους, γι 'αυτό η απόφαση είναι του προπονητή, αν θα παίζω ή όχι. Σε κάθε ευκαιρία προσπαθώ να δίνω το καλύτερο, το 100%, για να δείξω στον προπονητή ότι θέλω να παίξω, αλλά στο τέλος της ημέρας η απόφαση είναι του προπονητή", υποστηρίζει με αρκετή δόση μετριοπάθειας ο μπακ της ομάδας του Λονδίνου, που θα παλέψει για την κατάληψη μίας θέσης στο αρχικό σχήμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein, AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ