ΑΡΗΣ

Τριπλή υπογραφή

Τριπλή υπογραφή

Οι Δημήτρης Σουνάς, Ηλίας Σταυρόπουλος και Μιχάλης Γιαννίτσης βρέθηκαν τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Τα νέα τους συμβόλαια με την ΠΑΕ Άρης υπέγραψαν τη Δευτέρα οι Δημήτρης Σουνάς, Ηλίας Σταυρόπουλος και Μιχάλης Γιαννίτσης που βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο 19χρονος μέσος και ο – επίσης - 19χρονος ακραίος επιθετικός θα είναι παίκτες της ομάδας μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ενώ ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι Δημήτρης Σουνάς και Ηλίας Σταυρόπουλος θα είναι παίκτες της ομάδας μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης μέχρι τον Ιούνιο του 2015», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Σουνάς (γεννήθηκε στις 12/08/1994), ο Σταυρόπουλος (γεννήθηκε στις 06/04/1995), καθώς και ο Γιαννίτσης (γεννήθηκε στις 06/02/1992) βρέθηκαν σήμερα τη Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και επικυρώθηκε η παραμονή τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστώ τόσο τον πρόεδρο όσο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε ο Σουνάς μετά την υπογραφή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο Γιαννίτσης επεσήμανε: «Στον ΑΡΗ παίζω από μικρός και είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, σ’ ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football League. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση».

Τέλος ο Σταυρόπουλος, από την πλευρά του, τόνισε: «Ήθελα να μείνω στον ΑΡΗ και αυτό αποδείχτηκε με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ