ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τριπλό χτύπημα

Τριπλό χτύπημα
ΟΓΙΟΣ

Την απόκτηση του ισπανού τερματοφύλακα Μιγκέλ Ράμος Πράντα, του αργεντινού αριστερού αμυντικού Λούκας Τρέχο και του ισπανού μεσοεπιθετικού, Σέρχιο Σίριο Ολιβάρες.

Οι Περιστεριώτες μία μέρα μετά την επιστροφή του νέου τους προπονητή από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ανακοίνωσαν στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για τον 21χρονο ισπανό τερματοφύλακα Μιγκέλ Ράμος Πράντα, τον 19χρονο αργεντινό αριστερό αμυντικό Λούκας Τρέχο και τον ισπανό μεσοεπιθετικό, Σέρχιο Σίριο Ολιβάρες. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για:

- Τον ισπανό τερματοφύλακα Μιγκέλ Άνχελ Ράμος Πράντα (21 ετών) που αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα Β και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

- Τον αργεντίνο αριστερό αμυντικό Λούκας Τρέχο (19 ετών) που έπαιζε στην Εσκάλα της Ισπανίας και συμφώνησε για συνεργασία τριών χρόνων.

- Τον ισπανό μεσοεπιθετικό Σέρχιο Σίριο Ολιβάρες (22 ετών) που αγωνιζόταν στην Κλουμπ Εσπορτίου Εουρόπα και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο".

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

Με το σύνθημα Ατρόμητος, δύναμη του, οι φίλαθλοι του» παρουσιάστηκε από την managing director της ΠΑΕ κ. Κάτια Κοξένογλου και τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων κ. Αριστοφάνη Γρηγορόπουλο, οι κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2007-08. Το ελκυστικό πακέτο για τους φιλάθλους του Ατρόμητου, που περιλαμβάνει πολλές επιμέρους κατηγορίες, Η κ. Κάτια Κοξένογλου είπε στην ομιλία της τα εξής:

« Όταν ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό για τις κάρτες διαρκείας της περιόδου 2007-08 και χρειαζόμασταν απαραίτητα ένα σύνθημα για την διαφημιστική μας καμπάνια, ομολογώ ότι δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα. Για μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο και τη δυναμική που διαθέτει ήταν πολύ εύκολο να το βρούμε.

«Ο κόσμος του είναι η δύναμη του» είπαμε. Και έτσι απλά γεννήθηκε το φετινό μας σλόγκαν. «Ατρόμητος, δύναμη του, οι φίλαθλοί του. Δεν χωρά λοιπόν καμία αμφιβολία ότι για τον Ατρόμητο η μεγάλη του δύναμη είναι ο κόσμος του.

Και με αυτό το σκεπτικό η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει τη μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσει σήμερα τις κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2007-08 ελπίζοντας ότι θα καταρρίψουμε κάθε ρεκόρ σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Οι τιμές που ισχύουν φέτος είναι σχεδόν οι ίδιες με τις περσινές, αν όχι απόλυτα ίδιες κάτι που αποδεικνύει την πραγματική βούληση κι επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού και όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου: Να δουν το δημοτικό στάδιο Περιστερίου, κατάμεστο από χιλιάδες φίλους του Ατρόμητου, την πραγματική και αληθινή δύναμη της ομάδας.

Εμείς στον Ατρόμητο φίλοι και φίλες θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο, ένα γήπεδο με εικόνες, με χαρούμενα πρόσωπα, ένα γήπεδο με μικρά παιδιά, ένα γήπεδο που θα αναδύει φίλαθλη υγεία και αγάπη για την ομάδα μας. Ταυτόχρονα κι ένα γήπεδο πραγματικά...Ατρόμητο».

Στην συνέχεια ο κ. Αριστοφάνης Γρηγορόπουλος ανέλυσε όλες τις κατηγορίες και έκανε τις επεξηγήσεις για όλα τα εισιτήρια διαρκείας που θα τεθούν σε κυκλοφορία από την ερχόμενη Δευτέρα.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κορακάκης που είπε:« Εμείς τα δύο τελευταία χρόνια είδαμε δύο ματς. Σε μερικά ματς το γήπεδο ήταν κατάμεστο και σε άλλα δεν είχε πολύ κόσμο. Οι φίλαθλοι μας πρέπει να στηρίξουν αυτή την ομάδα γιατί είναι δεδομένο ότι θα κάνει βήματα προόδου».

Την επίσημη παρουσίαση έκλεισε εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης που είπε:« Τα εισιτήρια διαρκείας δεν είναι επιχειρηματική κίνηση, είναι η επιβεβαίωση της σχέσης των φιλάθλων με την ομάδα. Πρέπει να δείξει ο κόσμος στους παίκτες ότι δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε το DNA της πόλης είμαστε οι αρχηγοί της δυτικής όχθης».


Οι επεξηγήσεις για τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας:


* Βασικό (Gold-Silver-Star-Classic) : Αφορά εισιτήρια που δεν υπάγονται σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες. Βασικές τιμές 100, 170, 200 και 500 Ευρώ.

* Παιδικό (Junior) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως και 14 χρονών. Τιμές 50, 75, 100 και 400 Ευρώ.

* Φοιτητικό (Student) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια ( εκτός θύρας 3 VIP ) αποκλειστικά για φοιτητές Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι. Τιμές 50, 75 και 100 Ευρώ.

* Α.Μ.Ε.Α : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια ( εκτός θύρας 3 VIP λόγω περιορισμένων θέσεων ) αποκλειστικά για Α.Μ.Ε.Α. Τιμές 50, 75 και 100 Ευρώ.

* Γυναικείο (Woman) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια αποκλειστικά για το συγκεκριμένο φύλο και ανεξαρτήτου ηλικίας. Τιμές 80, 128, 150 και 500 Ευρώ.

* Οικογενειακό (Family) : Αφορά εκπτωτικά εισιτήρια στη θύρα 5 και 7 για οικογένειες (2 ενήλικες με ένα, δύο ή τρία παιδιά). Τιμές ξεχωριστές για οικογένειες με ένα ή δύο ή τρία παιδιά.

* Εταιρικό (Business) : Αφορά τα εκπτωτικά στη θύρα 4 εισιτήρια, τα οποία αγοράζονται ομαδικά ( 4 , 6 ή 10 ατόμων ) από εκπρόσωπο εταιρίας και αποκλειστικά για στελέχη εταιρίας. Τιμές ανάλογες με τον αριθμό των ατόμων της επιχείρησης.

Περίοδοι Πώλησης :


* Από την 25η Ιουνίου μέχρι και την 13η Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2006-7 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.

*Την 14η Ιουλίου 2007 θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις των κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί.

* Από την 16η Ιουλίου μέχρι και την 20 Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα αποκλειστικά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2006-7 που ανανέωσαν για το 2007-8 να μεταφερθούν σε θέσεις που ελευθερώθηκαν Από την μη ανανέωση φετινών κατόχων.

* Από την 23η Ιουλίου και μέχρι την 16 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας , στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων. (15 Αυγούστου τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά ).

Σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης :

Τα γραφεία της διαχείρισης εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από οδό Κρέσνας). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 5757409. Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως και Παρασκευή 12.00 – 19.00.























































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ