ΗΡΑΚΛΗΣ

Τριπλό χτύπημα...

Τριπλό χτύπημα...
Ηρακλής

Κι αν το μεσημέρι η ΠΑΕ προχώρησε στην απόκτηση του Χαβιέ Μαλαγκουένιο, το απόγευμα ήταν η σειρά του Μαϊκέλ

Ο Χαβιέ Μαλαγκουένιο είναι διεθνής Αργεντινός κεντρικός αμυντικός ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Ταγιέρες και μόλις σήμερα έμεινε ελεύθερος. Κατά τα άλλα έχει αγωνιστεί στις Ουρακάν, Ρασίνγκ Κλουμπ και Ολίμπο Σάντα Φε.
Όσο για τον Μαϊκέλ; Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός με γερμανικές ρίζες και ύψους 1.89μ. την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Λόρκα ενώ έχει περάσει ακόμα Τεράσα, Τενερίφη, Κομποστέλα, Χερέθ, Χετάφε, Τολέδο και Λα Κορούνια.

Πάει Πήλιο ο Μαλαγκουένιο
Η μεταγραφή του Μαλαγκουένιο θεωρείται δεδομένη αφού μεταξύ άλλων πέρασε ήδη με επιτυχία τα ιατρικά τεστ που υποβλήθηκε στην Αθήνα, υπάρχει προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωσή της είναι οι υπογραφές στο συμβόλαιο ώστε να ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αναμένεται τελικά το βράδυ στην Πορταριά του Πηλίου και να ενσωματωθεί εκεί με την υπόλοιπη ομάδα του Ηρακλή κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου.

Υπέγραψε ο Μπίνιο
Μετά την προφορική συμφωνία με τους Μαλαγκουένιο και Μαϊκέλ η ΠΑΕ Ηρακλής όπως αναμενόταν προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον Μπίνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Τζεόρτζε Μιράντα Σάντος Μπίνιο είναι παίκτης του Ηρακλή, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας διαρκείας δύο ετών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι βρίσκεται ήδη με την υπόλοιπη αποστολή στην Πορταριά του Πηλίου στην διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου.

Έπεσε η εγγυητική
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του "Γηραιού" για οφειλές προς τους Στολτίδη (10.000 Ευρώ) και Δρούγα (περίπου 23.000 Ευρώ), στον ιδιώτη Τσαχπίνη (περίπου 22.000 Ευρώ) και στην εταιρία Marine Tours (περίπου 80.000 Ευρώ).

Αντίθετα, η ΕΑΑ απέρριψε τις απαιτήσεις των Δρούγα (περίπου 128.000 Ευρώ) και Πρίττα (περίπου 110.000 Ευρώ), γιατί οι αιτήσεις τους για κατάπτωση βασίζονται σε αποφάσεις των επιτροπών της ΕΠΟ, τις οποίες η ΕΕΑ έχει δεχθεί ως ανυπόστατες.













TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ