SERIE A

"Τρίποντο" για... 3ο σερί σκουντέτο ψάχνει η Ίντερ!

"Τρίποντο" για... 3ο σερί σκουντέτο ψάχνει η Ίντερ!
Κρους-Ίντερ

Νίκη με την Κάλιαρι στο "Μεάτσα", που θα τη φέρει ένα "τρίποντο" μακριά από το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα θέλει η Ίντερ για την 35η αγωνιστική

Ρόμα και Γιουβέντους έχουν εντός έδρας ματς κόντρα σε Τορίνο και Λάτσιο αντίστοιχα, η Μίλαν φιλοξενείται στο Λιβόρνο από την τοπική ομάδα, ενώ η "ευρωπαία" Φιορεντίνα υποδέχεται στο "Αρτέμιο Φράνκι" τη Σαμπντόρια.
Φιορεντίνα-Σαμπντόρια
Ανάμεσα στα δύο σημαντικά φετινά ευρωπαϊκά ραντεβού της με τη Γκλάσκοου Ρέιντζερς, η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει τη Σαμπντόρια, σε ένα ματς το οποίο ενδέχεται να καθορίσει σε σημαντικό βαθμό σε ποιά ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Μετά το 0-0 που απέσπασε στο "Άϊμπροξ" το βράδυ της Πέμπτης για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου UEFA και λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς στο "Αρτέμιο Φράνκι", η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι θέλει μόνο τη νίκη για να αφήσει επτά πόντους πίσω της τους Γενοβέζους και να έχει μοναδικό πλέον αντίπαλο για την 4η θέση τη Μίλαν.

Οι "βιόλα" τρέχουν ένα εκπληκτικό σερί έξι συνεχόμενων νικών στην έδρα τους ("θύματα" κατά σειρά οι Κατάνια, Λιβόρνο, Τζένοα, Λάτσιο, Ρετζίνα, Παλέρμο), με τον Σεμπάστιαν Φρέι να έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στα τρία τελευταία ματς στο "Φράνκι", και τον τέταρτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Άντριαν Μούτου (16 τέρματα), να ευελπιστεί να σκοράρει σε τέταρτο διαδοχικό ματς με αντίπαλο τη Σαμπντόρια.

Στα αγωνιστικά, μοναδικοί απόντες για τους γηπεδούχους θα είναι ο τιμωρημένος Πατσίνι και ο τραυματίας Κάτσα.

Έξι νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της μετράει η Σαμπντόρια, με τα αποτελέσματα αυτά να έχουν φέρει την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι στην 5η θέση του πίνακα (ισόβαθμη με τη Μίλαν), και να έχει την ευκαιρία με "τρίποντο" επί της Φιορεντίνα να πλησιάσει στον έναν πόντο την πολυπόθητη 4η θέση.

Το εντυπωσιακό με τους "μπλουτσερκιάτι" είναι πως μακριά από το "Λουίτζι Φεράρις" έχουν μόλις 1 ισοπαλία σε 17 παιχνίδια, μετρώντας επίσης 6 νίκες και 10 ήττες. Τραυματίες από πλευράς φιλοξενουμένων είναι οι Καστελάτσι, Καμπανιάρο και Καλού.

Τζένοα-Έμπολι
Στο "Λουίτζι Φεράρις", Τζένοα και Έμπολι θα δώσουν σκληρή μάχη, καθώς αμφότερες "καίγονται" για την κατάκτηση των τριών βαθμών προκειμένου να υλοποιήσουν τους (εκ διαμέτρου αντίθετους) στόχους τους.

Η Τζένοα μετράει τέσσερις νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια της, με το εκτός έδρας 1-0 κόντρα στη Σιένα την περασμένη αγωνιστική να την φέρνει σε απόσταση... βολής από το Κύπελλο UEFA.

Η διαφορά της αυτή τη στιγμή από την 7η Ουντινέζε είναι μόλις τρεις πόντοι, με τους "γκριφόνι" να ποντάρουν στην καλή αγωνιστική τους κατάσταση αλλά και στην εκτελεστική δεινότητα του Μάρκο Μποριέλο (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 τέρματα) για να πάρουν ένα ακόμα "τρίποντο".

Στα αγωνιστικά, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πάρο, Μασιέρο και στους τιμωρημένους Μπόβο και Ντε Ρόζα.

Σε δεινή βαθμολογική θέση έχει περιέλθει η Έμπολι, καθώς βρίσκεται οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους "ατσούρι" να μετρούν μόλις μία 1 νίκη στους 10 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και την συγκομιδή των πέντε πόντων σε αυτό το διάστημα να είναι η χειρότερη από τις 20 ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Μακριά από το "Καστελάνι" έχει υποστεί 12 ήττες σε 17 παιχνίδια, με τον Τζίτζι Κάνι να έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες ενόψει του καθοριστικού αυτού ματς. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Πότσι, Μουζάκι, καθώς και οι τιμωρημένοι Σαουντάτι, Μαρκίσιο και Ράγκι.

Ίντερ-Κάλιαρι
Η εκτός έδρας νίκη επί της Τορίνο την περασμένη αγωνιστική (1-0), σε συνδιασμό με τη γκέλα... ολκής της Ρόμα απέναντι στη Λιβόρνο στο "Ολίμπικο" (1-1), εκτόξευσαν την διαφορά της Ίντερ από τους "τζαλορόσι" στους 6 πόντους, και με δεδομένο πως απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές για το φινάλε είναι το ακλόνητο φαβορί για τον -τρίτο σερί- τίτλο.

Το ματς με την Κάλιαρι στο "Μεάτσα" είναι όπως γίνεται κατανοητό πολύ σημαντικό για την Ίντερ, καθώς σε περίπτωση επιτυχίας, έχει την ευκαιρία να κάνει... γύρο θριάμβου στο σπίτι της στις 4 Μαΐου, κερδίζοντας στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης τη Μίλαν.

Οι "νερατσούρι" προέρχονται από τρεις σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα, ενώ εντός έδρας παρουσιάζονται πανίσχυροι, με απολογισμό 14 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα. Επιστρέφει για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ο Βιεϊρά που εξέτισε την ποινή του, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντακούρ, Σάμουελ, Κόρδομπα, Ιμπραΐμοβιτς και Φίγκο.

Από δύο σερί επιτυχίες προέρχεται η Κάλιαρι, η οποία χάρη στο εκπληκτικό ντεμαράζ που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο τρίμηνο (5 νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές), έχει καταφέρει να αποσπαστεί πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναμφισβήτητα, παίκτες-κλειδιά στην αγωνιστική ανάκαμψη των Σαρδηνών είναι οι Ακουαφρέσκα, Τζέντα και Μάτρι, με τον τεχνικό Νταβίντε Μπαλαρντίνι να πιστώνεται σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας. Άσχημη πάντως είναι η παράδοση των "ροσομπλού" στο Μιλάνο, όπου η τελευταία φορά που έφυγαν με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ίντερ ήταν το Νοέμβριο του 1996 (2-2).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Μαρκίνι, Παρόλα, και οι τιμωρημένοι Φότζα, Φίνι και Πιζάνο.

Γιουβέντους-Λάτσιο
Στο "Ολίμπικο", η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο και φιλοδοξεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί της σε τέσσερα ματς. Μετά από τις εντός έδρας επιτυχίες απέναντι σε Μίλαν (3-2) και Πάρμα (3-0), η Γιουβέντους φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα και την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, αποτέλεσμα που πιστοποίησε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει έναν ακόμα βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει μαθηματικά την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο πραγματικός στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 2ης θέσης (δίνει αυτόματα το εισιτήριο χωρίς τη διαδικασία προκριματικών), με τη "βέκια σινιόρα" να υπολείπεται αυτή τη στιγμή πέντε πόντων της Ρόμα.

Μεγάλα όπλα για τους "μπιανκονέρι" τη φετινή σεζόν είναι οι Τρεζεγκέ και Ντελ Πιέρο, που έχουν σημειώσει μαζί 35 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ η αναμέτρηση με τη Λάτσιο θα έχει ξεχωριστή σημασία για τους Νέντβεντ και Στεντάρντο, καθώς θα αντιμετωπίσουν την προηγούμενη ομάδα τους.

Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Σισόκο και Κιελίνι που εξέτισαν την ποινή τιμωρίας τους, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ιακουίντα, Μπιριντέλι και Αντράδε.

Χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον θα παραταχθεί στο Τορίνο η Λάτσιο, καθώς βρίσκεται στη μέση περίπου της βαθμολογίας (12η) χωρίς να έχει να διεκδικήσει κάποιον στόχο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Η ομάδα του Ντέλιο Ρόσι παραμένει χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχίδια της (3 ισοπαλίες-2 ήττες), με την εκτός έδρας έδρας παράδοση κόντρα στη Γιουβέντους να είναι αρνητική, μετρώντας μόνο 8 νίκες σε 63 επισκέψεις της στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε (1-1 ήταν πάντως το σκορ στην τελευταία τους αναμέτρηση στη Serie A το 2006, με γηπεδούχο τη Γιουβέντους).

Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για τους "λατσιάλι", καθώς είναι τραυματίες οι Μπεχραμί και Ντιακίτε, ενώ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Νταμπό, Τζάουρι και Λεντέσμα.

Λιβόρνο-Μίλαν
Στο "Αρμάντο Πίκι", η νίκη είναι μονόδρομος για τη Μίλαν απέναντι στην γηπεδούχο Λιβόρνο, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της κατάκτησης της 4ης θέσης.

Η απόσταση που τη χωρίζει από την Φιορεντίνα είναι 4 πόντοι τέσσερις μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε, κάτι που σημαίνει πως οι "ροσονέρι" επιβάλλεται να πάρουν το απόλυτο των βαθμών, αν θέλουν να ελπίζουν στο... προσπέρασμα των "βιόλα".

Το εντυπωσιακό 5-1 επί της Ρετζίνα την περασμένη αγωνιστική, το οποίο συνοδεύτηκε από το χατ-τρικ του Κακά αλλά και από την επιστροφή στα γκολ των Ιντζάγκι και Πάτο, ήταν θετικό... σημάδι ανάκαμψης, με τον Κάρλο Αντσελότι να περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Μπονέρα και Αμπροζίνι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ εκτός μάχης για το ματς στην Τοσκάνη έχουν τεθεί οι Μαλντίνι και Ντίντα.

Το υπέροχο γκολ του Αλεσάντρο Ντιαμάντι κόντρα στη Ρόμα στο "Ολίμπικο" χάρισε στη Λιβόρνο έναν ανέλπιστο βαθμό στη μάχη της ουράς, με την ομάδα του Τζανκάρλο Καμολέζε να είναι αυτή τη στιγμή οριακά κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.

"Αχίλλειος πτέρνα" για τους Λιβορνέζους στο φετινό Καμπιονάτο είναι πάντως οι επιδόσεις τους εντός έδρας, καθώς συνιστούν τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος με ρεκόρ 3 νίκες-8 ισοπαλίες-6 ήττες. Τραυματίες σε ένα ακόμα ματς για είναι οι Βιντιγκάλ και Βόλπε.

Νάπολι-Σιένα
Η Νάπολι έχει ξεπεράσει με τη φετινή της πορεία ως νεοφώτιστη τις προσδοκίες ακόμη και των πιο αισιόδοξων οπαδών της, καθώς όχι μόνο εξασφάλισε άνετα την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά βρίσκεται πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Εζεκίελ Λαβέτσι, καλοκαιρινή μεταγραφή εκ Αργεντινής, είναι η μεγάλη "αποκάλυψη" για την ομάδα του Έντι Ρέζα, η οποία θα διεκδικήσει στο ματς με τη Σιένα τις λιγοστές ελπίδες που έχει για έξοδο στο Κύπελλο UEFA, με την διαφορά της από την 7η Ουντινέζε να είναι στους 5 πόντους.

Οι "παρτενοπέι" είναι ομάδα που αντλεί μεγάλη δύναμη από την έδρα της, κάτι που μαρτυρούν οι 10 νίκες στα 17 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο "Σαν Πάολο", ενώ απόντες από το ματς με τη Σιένα θα είναι ο τραυματίας Ζαλαγέτα και οι τιμωρημένοι Μπλάζι και Γκαργκάνο.

Η Σιένα βρίσκεται με το... ενάμισυ πόδι στη Serie A και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η διαφορά που την χωρίζει από την γραμμή του υποβιβασμού είναι οκτώ πόντοι.

Η ομάδα του Μάριο Μπερέτα δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία παιχνίδια (3 ισοπαλίες-1 ήττα), ωστόσο το γεγονός ότι στα 12 τελευταία ματς ηττήθηκε μόλις 2 φορές, ήταν αρκετό για να την φέρει σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τριάδα.

Εκτός μάχης για αυτό το ματς από πλευράς "μπιανκονέρι" έχουν τεθεί ο τραυματίας Μπερτότο και ο τιμωρημένος Ροσετίνι.

Παλέρμο-Αταλάντα
Η ήττα με 1-0 από τη Φιορεντίνα την περασμένη αγωνιστική, "ψαλίδισε" τις λιγοστές ελπίδες που είχε η Παλέρμο για έξοδο στο Κύπελλο UEFA, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα της Σικελίας θα έχει ως μοναδικό κίνητρο το γόητρο και ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στο πίνακα, στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι "ροζανέρι" προέρχονται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες απέναντι σε Γιουβέντους και Κατάνια, ενώ το ματς κόντρα στην Αταλάντα θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον τεχνικό της, Στέφανο Κολαντουόνο, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του.

Μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αμάουρι (τιμωρημενος), ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Καπουάνο, Καζέρτα, όπως και οι τιμωρημένοι Μπρεσιάνο και Ριναούντο.

Στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο πίσω από την Παλέρμο, βρίσκεται η Αταλάντα, η οποία φιλοδοξεί στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα" να δώσει τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων ηττών που μετράει στο πρωτάθλημα (0-8 τα τέρματα).

Ευχάριστο νέο για τον Λουίτζι Ντελ Νέρι η επιστροφή του αρχηγού και πρώτου σκόρερ της ομάδας, Κριστιάνο Ντόνι, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί, ενώ στον αντίποδα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κοστίνια, Φορσίθ, Καροτσιέρι και ο τιμωρημένος Λαντζέλα.

Ρετζίνα-Πάρμα
Αγώνας... επιβίωσης διεξάγεται στο "Ορέστε Γκρανίλο", με την ουραγό της βαθμολογίας, Ρετζίνα, να υποδέχεται την 17η Πάρμα, με τις δύο ομάδες να απέχουν η μία από την άλλη μόλις έναν πόντο (30 έναντι 31).

Οι Καλαβρέζοι έχουν συγκεντρώσει τέσσερις πόντους στα 5 τελευταία παιχνίδια τους, ενώ ο Νέβιο Ορλάντι προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να πάρουν το "τρίποντο" απέναντι στην Πάρμα για να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη αγωνιστικη την Κατάνια έχοντας λιγότερη πίεση, σε έναν ακόμα "τελικό" για την παραμονή.

Το θετικό για τους "αμαράντο" είναι πως θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, με το "Γκρανίλο" να αναμένεται να γεμίσει μετά την απόφαση της διοίκησης να θεσπίσει τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ για τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς της σεζον με Πάρμα και Έμπολι. Στα αγωνιστικά, ο Νέβιο Ορλάντι θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Λαντσάρο.

Ένας βαθμός χωρίζει μόλις την Πάρμα από την Serie B, η οποία όχι μόνο έχασε την περασμένη αγωνιστική στο "Ταρντίνι" από τη Νάπολι (1-2), αλλά είδε και τρεις παίκτες της να αποβάλλονται σε ένα ιδιαίτερα επεισοδιακό παιχνίδι.

Η έλευση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν άλλαξε και τρομέρα πράγματα στην ομάδα, η οποία έχει εμφανείς αγωνιστικές αδυναμίες από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει μαζέψει μόλις 2 πόντους.

Τραγικό το ρεκόρ των "παρμέντσι" όταν παίζουν μακριά από την έδρα τους, καθώς μετρούν 7 ισοπαλίες και 10 ήττες σε σύνολο 17 αγώνων. Πολλές απουσίες θα έχουν οι φιλοξενούμενοι, καθώς τραυματίες είναι οι Πιζάνου, Κοράντι, Μπουντάν, Μορφέο, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Κόουτο, Γκασμπαρόνι, Φαλκόνε, Μαριγκά και Καστελίνι.

Ρόμα-Τορίνο
Στο στάδιο "Ολίμπικο", Ρόμα και Τορίνο ψάχνουν απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ίντερ και τους φιλοξενούμενους να απομακρυνθούν από την γραμμή του υποβιβασμού, η οποία τους έχει "πλησιάσει" επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα.

Η Ρόμα προέρχεται από την ισοπαλία-σοκ στην έδρα της, 1-1 με την ουραγό Λιβόρνο, με τους "τζαλορόσι" όχι μόνο να βλέπουν τη διαφορά τους από την κορυφή να αυξάνεται στους 6 πόντους αλλά να "χάνουν" τον αρχηγό τους, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων και θα μείνει για περίπου τέσσερις μήνες εκτός γηπέδων.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει πάντως ρεκόρ 13 νίκες-3 ισοπαλίες-1 ήττα στο "Ολίμπικο", με μοναδικές απουσίες πλην του Τότι να είναι αυτές των εδώ και καιρό απόντων Φεράρι και Πιτ.

Το ντεμπούτο του Τζάνι Ντε Μπιάζι στον πάγκο της Τορίνο την περασμένη Κυριακή δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ίντερ (ήττα με 1-0 στο "Ολίμπικο"), όμως η εμφάνιση της "γκρανάτα" ήταν αρκετά ελπιδοφόρα ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών.

Πέρυσι, οι Τορινέζοι κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την "αιώνια πόλη" (1-0 με το γκολ του Ρομπέρτο Μούτσι), ενώ φέτος θα είναι σούπερ-ευχαριστημένοι αν "τσιμπήσουν" το βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι σε μία θεωρητικά ανώτερη από αυτούς ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Κομότο, Νατάλι, Ζανέτι, Σερένι, Φραντσεσκίνι, Γκομίς, καθώς και οι τιμωρημένοι Μποτόνε και Κορίνι.

Ουντινέζε-Κατάνια
Έναν μόλις βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια της έχει συγκεντρώσει η Ουντινέζε, η οποία προέρχεται από δύο βαριές ήττες απέναντι σε Ρόμα (1-3) και Σαμπντόρια (3-0) στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές.

Το αρνητικό αυτό σερί είχε ως αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 7η θέση του πίνακα, παρά την εντυπωσιακή της πορεία σε όλο τον πρώτο γύρο (ήταν μέσα στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ), με τους "φριουλάνι" να απειλούνται σοβαρά να χάσουν ακόμα και τη συμμετοχή τους στο νέο Κύπελλο UEFA.

Ο Πασκουάλε Μαρίνο δεν υπολογίζει ενόψει της αναμέτρησης στο "Φρίουλι" με την -πρώην ομάδα του- Κατάνια (δεν θα καθήσει στον πάγκο όντας τιμωρημένος), τους τραυματίες Ομπόντο, Ασαμόα, Φελίπε, Κιμέντι, καθώς και τον τιμωρημένο Ζατοπόσνι.

Αέρα... πέντε πόντων στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού απέκτησε η Κατάνια, η οποία παρουσιάζεται βελτιωμένη και πιο "σκληροτράχηλη", από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ο Βάλτερ Τζένγκα.

Με αυτό στον πάγκο, οι Σικελοί έχουν πάρει και τα δύο εντός έδρας ματς που έχουν δώσει με Κατάνια και Λάτσιο (4-0 τα τέρματα), ενώ ηττήθηκαν στο τοπικό ντέρμπι με 1-0 από την Παλέρμο εκτός έδρας.

Απόντες για τους "ροσατζούρι" στην αναμέτρηση του Ούντινε είναι οι τραυματίες Πια και Τερλίτσι.

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:

ΚΥΡΙΑΚΗ

Φιορεντίνα-Σαμπντόρια (16.00)
Τζένοα-Έμπολι
Ίντερ-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Λάτσιο
Λιβόρνο-Μίλαν
Νάπολι-Σιένα
Παλέρμο-Αταλάντα
Ρετζίνα-Πάρμα
Ρόμα-Τορίνο
Ουντινέζε-Κατάνια















































































































































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ