ΠΑΟΚ

Τρίποντο και για τον Βρύζα

Τρίποντο και για τον Βρύζα
βρυζας

Σ' ένα ιδαίτερο αγώνα καθώς αποτελεί τον τελευταίο για τον Ζήση Βρύζα ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ

Μία νίκη και τρεις βαθμοί απέναντι στην Λάρισα που θα επιτρέψουν στον ΠΑΟΚ να ξεκινήσει με το δεξί το 2008 στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδια του Ζήση Βρύζα.
Όπως είναι γνωστό άλλωστε στις αρχές της εβδομάδας αποφάσισε μία εβδομάδα νωρίτερα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επόμενο είναι ότι ο Βρύζας θα τύχει της αποθέωσης από τους φιλάθλους του "Δικεφάλου" που θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας όπου το παρών αναμένεται να δώσουν και 600 φίλαθλοι της Λάρισας.

Από την πλευρά του ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετική φιλοσοφία με αυτό που ζήτησε στην ομιλία προς τους παίκτες του πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης στο γήπεδο της Τούμπας ήταν να δείξουν χαρακτήρα και να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ένα παιχνίδι πάντως όπου ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στους πέντε τραυματίες του και πιο συγκεκριμένα στους Αραμπατζή, Γκονζάλες, Kωνσταντινίδη, Ίλιεφ και Βαγγελή σε αντίθεση με τον Ορφανό που αποχώρησε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στο πόδι στην χθεσινή προπόνηση.

Όσο για το πώς προτίθεται ο Σάντος να παρατάξει την ομάδα του αύριο απέναντι στην Λάρισα; Με σύστημα το 4-3-3 και τον Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια. Όσον αφορά το καρέ της άμυνας στο δεξί της άκρο θα επιστρέψει ο Σνάουτσνερ ενώ στο αριστερό θα είναι ο Χαραλάμπους με τους Κνολ και Μελίσση να δίνουν το παρών στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπαϊάνο και Μπαλάφας κι όσον αφορά τον Χριστοδουλόπουλο θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και πίσω από τους τρεις επιθετικούς. Όσο για την επίθεση την τριπλέτα θα αποτελούν οι Λάκης στα δεξιά, Γεωργιάδης στα αριστερά και στην κορυφή ο Σάλμον.

Όσο για το ποιους συμπεριέλαβε στην αποστολή του ο Φερνάντο Σάντος εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΛ; Οι «εκλεκτοί» του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι οι: Φερνάντες, Μελίσσης, Κνολ, Χαραλάμπους, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Μπαϊάνο, Γεωργιάδης, Λάκης, Σάλμον, Χριστοδουλόπουλος, Βρύζας, Τοχούρογλου, Ορφανός, Μαλεζάς, Μουμίν, Αθανασιάδης, Σνάουτσνερ, Δελήμπασης και Πεχλιβάνης.

Κατά τα άλλα στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θεωρώντας τες εντελώς ανυπόστατες όπως ακόμα και το σενάριο περί εξουσιοδότησης του μάνατζέρ του να τον προτείνει σε ομάδες του εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμη 2,5 χρόνια μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2010 με τις σχετικές ρήτρες. Για ομάδα από το εξωτερικό του ποσού των 4 εκ. ευρώ που προβλέπεται και της χώρας 5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ