ΑΓΓΛΙΑ

Τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ

Τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ
νεβιλ οπαδος

Την παρέμβαση της αστυνομίας ζήτησε η Έβερτον για το περιστατικό που συνέβη στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, όταν οπαδός της Λίβερπουλ χτύπησε τον Φιλ Νέβιλ, την ώρα που ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ

Η Λίβερπουλ νίκησε με 1-0, αλλά κανείς δεν επικεντρώθηκε στο αποτέλεσμα, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων κατάφεραν να "κλέψουν" την παράσταση.
Στην αρχή, ο Ράφα Μπενίτεθ κατέκρινε τη συμπεριφορά των οπαδών της Έβερτον, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα που αφορούσαν την προσωπική ζωή του Στίβεν Τζέραρντ.

Τα "ζαχαρωτά" από την πλευρά τους, αν και καταδίκασαν τη συμπεριφορά των οπαδών τους, στάθηκαν κυρίως στην απαράδεκτη, όπως τη χαρακτήρισαν, ενέργεια του οπαδού των "κόκκινων".

"Ενώ δεν θα συγχωρούσαμε ποτέ την εξύβριση συγκεκριμένων παικτών, είναι ντροπή που ο κύριος Μπενίτεθ αγνόησε την ενέργεια του οπαδού της ομάδας του", ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Έβερτον, Ίαν Ρος.

"Όχι μόνο ο Τζόλεον Λέσκοτ υπέστη μια αηδιαστική παρενόχληση κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα, αλλά και ο Φιλ Νέβιλ δεχόταν φτυσίματα αρκετές φορές, ενώ χτυπήθηκε και στην πλάτη από έναν οπαδό την ώρα που εκτελούσε ένα πλάγιο άουτ."

"Ζητήσαμε από την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ και τον αξιωματικό ασφαλείας να ερευνήσουν το θέμα."

"Στην έκκλησή του προς τους οπαδούς της Έβερτον για σεβασμό προς τους παίκτες του, ο κύριος Μπενίτεθ θα έπρεπε να θυμηθεί τα σχόλια του πριν από ένα χρόνο, όταν επιχείρησε να υποτιμήσει έναν από τους ιστορικότερους και πιο σεβαστούς συλλόγους του παγκόσμιου αθλητισμού, χαρακτηρίζοντάς μας ως "μικρή ομάδα". Ο σεβασμός είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης."










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ