ΤΡΙΚΑΛΑ

Τροχαίο τέσσερις παίκτες των Νέων

Τροχαίο τέσσερις παίκτες των Νέων

Τροχαίο ατύχημα είχαν τέσσερις παίκτες της ομάδας Νέων των Τρικάλων, την ώρα που μετέβαιναν για την προπόνηση. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο

Τροχαίο ατύχημα είχαν το μεσημέρι της Τρίτης τέσσερα παιδιά της ομάδας Νέων των Τρικάλων τα οποία μετέβαιναν για την προπόνηση. Το ατύχημα συνέβη στο δρόμο των σχολικών συγκροτημάτων της Μπάρας, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παναγιώτης Μάμαλης και επέβαιναν οι Βαγγέλης Ζαχαράκης, Άριαντ Μούτσα και Κώστας Τσουρέλας να παθαίνει σοβαρές ζημιές.

Οι τέσσερις νεαροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο φέρουν αρκετά χτυπήματα. Αμέσως στο νοσοκομείο έσπευσαν ο προπονητής της ομάδας Νέων Ηλίας Πατσιάνης, αλλά και ο Θεόδωρος Μακρής.

Ο Τσουρέλας έχει νάρθηκα στο χέρι του, ο Ζαχαράκης έχει χτύπημα στη μύτη, ο Μούτσα έβαλε νάρθηκα στον αγκώνα και ο Μάμαλης έχει γδαρσίματα σε σημεία του σώματός του. Τα παιδιά θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο, ενώ γίνονται προσπάθειες να αναβληθεί ο Κυριακάτικος αγώνας της ομάδας Νέων με τον Παναιτωλικό καθώς η ομάδα αδυνατεί να συμπληρώσει αποστολή.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν, δήλωσε ότι είναι κοντά στους νεαρούς, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ