ΠΑΟΚ

Τρόμαξαν με Ουντέζε

Τρόμαξαν με Ουντέζε
Ουντέζε

Η αποχώρηση του Ιφεάνι Ουντέζε από την προπόνηση ρόμαξε τον Γιώρο Παράσχο, αλλά τελικά δεν είναι κάτι σοβαρό

Ο Ουντέζε λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης αποχώρησε και έκανε θεραπεία σε ένα χρόνιο πρόβλημα χονδροπάθειας που αντιμετωπίζει στο αριστερό γόνατο. Μάλιστα ο γιατρός του ΠΑΟΚ του έκανε παρακέντηση και μία ένεση, με τον Νιγηριανό να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας με ακόμη τρεις ενέσεις.
Όσο για το αν το παιχνίδι με την Ξάνθη για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League γίνει το Σάββατο στα Πηγάδια; Ο Ουντέζε στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη θα μπορέσει να παίξει. Όπως και να έχει όμως, είτε η πρεμιέρα γίνει το Σάββατο είτε υπάρξει νέα αναβολή για τις 23 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παράσχος φροντίζει να έχει έτοιμο το σύνολό του περιμένοντας την αυριανή απόφαση της Super League.

Χθες πάντως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του αφού και οι Λάκης, Γκονζάλες και Φερνάντεζ τέθηκαν στην διάθεσή του. Όσο για τους σίγουρους απόντες από τα Πηγάδια αυτοί είναι ο εγχειρισμένος Αραμπατζής αλλά και ο τιμωρημένος Σνάουτσνερ. Στην περίπτωση που υπάρξει νέα αναβολή τότε επιθυμία του Γιώργου Παράσχου είναι η διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών με αφορμή και την διακοπή του πρωταθλήματος ώστε το σύνολό του να μη χάσει την φόρμα του.

Χθες εξάλλου κλήθηκαν στην Εθνική Κύπρου ο Ηλίας Χαραλάμπους ο οποίος θα απουσιάσει από τις 3-13 Σεπτεμβρίου ενώ στην προεπιλογή των της Εθνικής Πορτογαλίας κλήθηκε ο Ντάνι Φερνάντεζ.

Σήμερα μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη συνέντευξη Τύπου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ αναβάλλεται, λόγω της συνεχιζόμενης τραγωδίας από τις πυρκαγιές και του πένθους που αυτές προκάλεσαν. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ