ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τρόμαξαν με Ουσέρο στον Ατρόμητο

Τρόμαξαν με Ουσέρο στον Ατρόμητο
Ουσέρο INTIME SPORTS

"Πάγωσαν" στον Ατρόμητο στην προπόνηση της Πέμπτης (17/12). Ο Φερνάντο Ουσέρο έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε στον αυχένα. Η κατάσταση του Ισπανού θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (18/12).

Ενα χτύπημα στον αυχένα δέχτηκε ο Φερνάντο Ουσέρο στην προπόνηση της Πέμπτης (17/12) του Ατρόμητου, τρομάζοντας τους συμπαίκτες του. Ο Ισπανός έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, τις οποίες όμως ανέκτησε γρήγορα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (18/12).

Από εκεί και πέρα, αποθεραπεία έκαναν το πρωί στο αθλητικό κέντρο οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Καλλιθέας, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν κανονικά. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης αντιπροσωπεία των παικτών επισκέφθηκε το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου στον Άγιο Αντώνιο για να μοιράσει τα ειδικά «βραχιολάκια» για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Λε Ταλέκ, Μπάρκας, Θεολόγου οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που έδειξαν για μια ακόμη φορά τη μεγάλη τους αγάπη για τον Ατρόμητο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ