ΝΑΠΟΛΙ

Τρόμος για Νέρες: Κακοποιοί τον απείλησαν με όπλο και του άρπαξαν ρολόι, μετά το Νάπολι - Πάρμα

Benfica's David Neres controls the ball during a training session at Benfica's training camp in Seixal, outside Lisbon, Monday, April 10, 2023. Benfica will play Inter Milan in a Champions League quarterfinals soccer match Tuesday. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's David Neres controls the ball during a training session at Benfica's training camp in Seixal, outside Lisbon, Monday, April 10, 2023. Benfica will play Inter Milan in a Champions League quarterfinals soccer match Tuesday. (AP Photo/Armando Franca) @2024 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Νταβίντ Νέρες και η σύζυγός του έζησαν στιγμές τρόμου το βράδυ του Σαββάτου, αφού μετά από το φινάλε του αγώνα της Νάπολι με την Πάρμα δέχτηκαν επίθεση στο αμάξι τους από δύο κακοποιούς, που κατέληξε με την αρπαγή ενός ρολογιού αξίας.

Ο αγώνας της Νάπολι με την Πάρμα είχε ονειρεμένο φινάλε για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 με τη συμπλήρωση του 90λεπτου αλλά κατάφερε να κάνει εντυπωσιακή ανατροπή στις καθυστερήσεις, με τα γκολ των Λουκάκου και Ανγκισά να υπογράφουν το 2-1 για την ομάδα του ιταλικού νότου.

Ωστόσο, για έναν παίκτη των παρτενοπέι, τον Νταβίντ Νέρες (μπήκε αλλαγή στο 69' αντί του Πολιτάνο), το ματς ξεχάστηκε πολύ γρήγορα αφού ακολούθως βίωσε ένα σκηνικό τρόμου, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, την ώρα που πήγαιναν στο ξενοδοχείο που διέμεναν, πλησίασαν το όχημά τους δύο κακοποιοί και έσπασαν τα παράθυρα, για να απειλήσουν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ βάζοντάς του το πιστόλι στο πρόσωπο και να του αποσπάσουν ένα ρολόι, που η αξία του υπολογίζεται στα 100.000 ευρώ.

Μετά από το άσχημο συμβάν, ο Νέρες κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομικά, με τη σύζυγό του να αναφέρει στα social media: "Ο Νταβίντ θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς που τον περίμεναν στο ξενοδοχείο αλλά, ενώ αφήναμε το στάδιο μετά από τον αγώνα, δύο άτομα πάνω σε μία μηχανή έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου και μας λήστεψαν με την απειλή όπλου".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ