ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

"Τρόμος" ο Γκιόκερες στην αυγή της αγωνιστικής δράσης, γκολ και ασίστ ακατάπαυστα ο Σουηδός

Sporting's Viktor Gyoekeres celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League playoff second leg soccer match between Sporting CP and Young Boys at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 22, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Viktor Gyoekeres celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League playoff second leg soccer match between Sporting CP and Young Boys at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 22, 2024. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Βίκτορ Γκιόκερες συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και φέτος καθώς σκοράρει και μοιράζει ασίστ με φρενήρη ρυθμό.

Ο Βίκτορ Γκιόκερες αποτέλεσε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα των λιονταριών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 23/24 με 43 γκολ και 15 ασίστ σε 50 παιχνίδια.

Και τη φετινή σεζόν, πάντως, ο Σουηδός συνεχίζει απτόητος το έργο του μια και ήδη έχει εμπλακεί σε 15 γκολ για την Σπόρτινγκ και την εθνική του ομάδα. Συγκεκριμένα ο 26χρονος παίκτης μετράει: δύο ασίστ κόντρα στην Σπόρτινγκ, γκολ και ασίστ με την Ρίο Άβε, δύο γκολ με την Νασιονάλ, τρία γκολ με την Φαρένσε, γκολ εις βάρος της Πόρτο, γκολ και δύο ασίστ με το Αζερμπαϊτζάν και δύο γκολ απέναντι στην Εσθονία.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι το όνομα του Γκιόκερες ακούστηκε για μεταγραφή, αλλά ο Σουηδός αποφάσισε να παραμείνει στο κλαμπ ανεβάζοντας κι άλλο την αξία του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ