ΠΑΟΚ

Τρύπα 6,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Τρύπα 6,5 εκατομμυρίων ευρώ!
Βεζυρτζής-Κούδας

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τρύπα 6,5 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ έχει δείξει το πόρισμα τον ορκωτών λογιστών!

Στην χθεσινή μάλιστα σύσκεψη του Δ.Σ. της ΠΑΕ με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Κούδα έδωσαν το "παρόν" και οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ζήτησαν ακρόαση από τα μέλη του Δ.Σ. και απαίτησαν την πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά του συλλόγου. Αυτό έγινε στις 21:00 και για περίπου μισή ώρα με τους διοικούντες του "Δικεφάλου" να τους έδωσαν την υπόσχεση πως από την πλευρά τους θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και θα ενημερώσουν την δικαιοσύνη.
Το βασικό θέμα που κυρίως απασχόλησε τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που πραγματοποίησαν έλεγχο στα λογιστικά βιβλία της ΠΑΕ και σύμφωνα με πληροφορίες το αποτέλεσμα του ελέγχου κάνει λόγο για άνοιγμα 6,5 εκ. ευρώ για το οποίο ευθύνονται οι προηγούμενοι μεγαλομέτοχοι.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στη διάρκεια της σύσκεψης ο Απόστολος Οικονομίδης που έχει στα χέρια του το πόρισμα καθώς ο ίδιος ανέλαβε να καταβάλει χρήματα για να πληρωθούν οι ορκωτοί λογιστές και ζήτησε από όλους να συμφωνήσουν προκειμένου το αποτέλεσμα του ελέγχου να κατατεθεί στον εισαγγελέα που θα αναλάβει τα περαιτέρω.

Επίσης στην διάρκεια του χθεσινού Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράστηκαν και παράπονα από τον αναπληρωτή πρόεδρο της, Απόστολου Οικονομίδη, για πλημμελή ενημέρωση στα οικονομικά και δόθηκαν εξηγήσεις προς αυτόν πως πλέον θα γίνεται καθημερινή συστηματική ενημέρωση για κάθε ευρώ που έρχεται και φεύγει από τα ταμεία της ΠΑΕ.

"Μόλις έρθουν τα στοιχεία στην διάθεση μας, θα τα δούμε, θα τα μελετήσουμε και εφόσον προκύψουν ανοίγματα που δεν δικαιολογούνται θα κάνουμε αυτό που οφείλουμε. Θα τα παραδώσουμε στην δικαιοσύνη. Μάλιστα για τον λόγο αυτό έχουμε δεσμευτεί στους οπαδούς της ομάδας", δήλωσε αποχωρώντας από την αίθουσα χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, τόνισε: "Πράγματι εγώ ζήτησα το διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να ενημερώσω τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. για ορισμένα θέματα που αφορούν τον έλεγχο των οικονομικών με τον οποίο ασχολούμαι εδώ και τρεις μήνες. Πλέον υπάρχουν όλα τα στοιχεία του ελέγχου, όμως πρέπει να καθαρογραφούν πριν προχωρήσουμε στις επόμενες ενέργειες. Διότι είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες με το επίσημο καθαρογραμμένο πόρισμα", ενώ αναφερόμενος στον ίδιο κατέληξε πως: "Είμαι καλυμμένος από όσα είπαμε".

Ένα επίσης θέμα που τέθηκε είναι ο τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχέση με τους μάνατζερ με τον Απόστολο Οικονομίδη να εξέφρασε τις αντιρρήσεις του σε ότι αφορά τη συνεργασία με κάποιους ανθρώπους που κυριολεκτικά έχουν προκαλέσει ζημία χιλιάδων ευρώ στην ΠΑΕ και να τολμούν ακόμα να προτείνουν παίκτες και να ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον ΠΑΟΚ. Και σε αυτό το θέμα υπήρξε ταύτιση απόψεων με το σύνολο των μελών να συμφωνεί ότι θα πρέπει ο κάθε μάνατζερ να περνά από εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να συνεργαστεί με τον Δικέφαλο.

Τέλος ένα από τα απρόοπτα της χθεσινής συνεδρίασης ήταν η κόντρα που προέκυψε μεταξύ φιλάθλων του ΠΑΟΚ και του νομικού Ευθύνη Γαβριηλίδη με τον τελευταίο κατά την αποχώρησή του να δηλώνει ότι σκοπεύει.

Ντόπες από Ζαγοράκη



Στα αγωνιστικά από την πλευρά του ο Θοδωρής Ζαγοράκης εν όψει της συνέχειας της χρονιάς και πολύ περισσότερο του παιχνιδιού της Κυριακής στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα έχει ξεκινήσει μία επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού των συμπαικτών του.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ διαπίστωσε ότι μετά την εντός έδρας ήττα του Σαββάτου από την Λάρισα το ηθικό των συμπαικτών του έπεσε και πήρε την πρωτοβουλία να αλλάξει στο βαθμό που του επιτρέπεται και μπορεί την κατάσταση στα αποδυτήρια.

Για το λόγο αυτό λοιπόν ο Ζαγοράκης μίλησε σε προσωπικό επίπεδο με πολλούς από τους συμπαίκτες του και κυρίως του νεαρούς επιχειρώντας να τους ανυψώσει το ηθικό τόσο εν όψει του αγώνα με την Κέρκυρα όσο και όλων όσων απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

Προληπτικά ο Μίετσελ

Στη σημερινή προπόνηση στη Σουρωτή ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε προληπτικά ο Μάρτσιν Μίετσελ, ενώ κανονικά με την ομάδα πήρε μέρος ο Νίκος Αραμπατζής. Ο Σαντόρ Τόργκελε από αύριο αρχίζει προπονήσεις μαζί με την ομάδα, ενώ οι Ζαγοράκης και Κωνσταντινίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία όπως και ο Ηλιάδης.

Στα πλαίσια εξάλλου της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας του ΠΑΟΚ στην περίοδο του καλοκαιριού στις μέχρι τώρα αναζητήσεις μετά τους Ορφανό και Κόβατς του Απόλλωνα Καλαμαριάς θέση στη σχετική λίστα κέρδισε και ο Αλωνεύτης της Λάρισας υπό προϋποθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως για την περίπτωση του Ορφανού γίνεται λόγος για συμφωνία τριών ετών.

Η συμφωνία με Μπαρκαουάν

Σήμερα αναμενόταν να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Κοσμίν Μπαρκαουάν αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αν και οι επαφές που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες με τον Ισπανό εκπρόσωπο του Ρείρα και τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, Βεζυρτζή και Αποστολίδη έγιναν μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν ο Ρουμάνος αμυντικός με την προϋπόθεση ότι θα μείνει ελεύθερος από την Σαχτάρ Ντόνετσκ και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ θα εισπράττει ετησίως ποσό 250.000 ευρώ.

Αυτό που επίσης συζήτησαν οι δυο πλευρές είναι ο τρόπος απεμπλοκής του Μπαρκαουάν από τη Σαχτάρ, με το θέμα να δείχνει διατεθειμένος να λύσει ο ίδιος ο Ρουμάνος με τις προσωπικές του επαφές.

Για το λόγο αυτό μόνο τυχαίο δεν θεωρείται ότι του δόθηκε ήδη άδεια να ταξιδέψει στην Ουκρανία, με αφορμή την τιμωρία του στο πρωτάθλημα της Super League λόγο καρτών, για να διευθετήσει το θέμα με τον προπονητή της Ουκρανικής ομάδας και συμπατριώτη του Μιρτσέα Λουτσέκσου και το γενικό διευθυντή που επίσης είναι Ρουμάνος.
































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ