ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Εναλλακτική λύση το Γουδή"

Τσάκας: "Εναλλακτική λύση το Γουδή"
INTIME SPORTS

Ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε ότι σχεδιάζεται εναλλακτικό πλάνο για την περίπτωση που δεν προχωρήσει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ", ο Βλάσης Τσάκας ανέφερε: "Αν ο Βοτανικός δεν βολεύει, θα αναζητήσουμε εναλλακτική λύση. Αυτή είναι το Γουδή, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να αγοράσουμε την έκταση".

Σε αντίθεση με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα", στη "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" ανέφερε πως ο πρίγκιπας δεν θα δώσει το "παρών" στο "Καραϊσκάκης", λέγοντας χαρακτηριστικά: " Δεν είναι και ο ασφαλέστερος τόπος για να τον φιλοξενήσει στην πρώτη του γηπεδική παρουσία". Πριν τέσσερις ημέρες (04/11) είχε πει πως δεν είναι ρίσκο να πάει στον Πειραιά ο πρίγκιπας.

Ουσιαστικά, οι δηλώσεις του στη "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" είναι και οι τελευταίες χρονικά (αργά τη νύχτα της Δευτέρας) σε σχέση με εκείνες στην "Εξέδρα".

Όσον αφορά σε εκείνους που αμφισβητούν τη φερεγγυότητα της πρότασης, είπε: " Τις 15 πρώτες μέρες είχαμε τεράστιο πρόβλημα σχετικά με τα όσα ακούγονται στην Ελλάδα. Πολλοί αμφισβήτησαν ακόμα και την ύπαρξή του και ο πρίγκιπας, με αυτά που άκουγε, αντιδρούσε. Φτάσαμε να λέμε τον φερόμενο πρίγκιπα, το φερόμενο εκείνο, το φερόμενο άλλο.Υπογράψαμε το M.o.U. και όλα από εδώ και πέρα είναι τυφλοσούρτης. Το προσύμφωνο είναι το 80% της συμφωνίας. Δεν καθυστερήσαμε καθόλου. Οι έλεγχοι του Βγενόπουλου, πριν πάρει την ΠΑΕ, κράτησαν 2,5 μήνες" .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ