ΑΕΚ

Τσάμπιονς Λιγκ, παράπονα και σενάρια

Τσάμπιονς Λιγκ, παράπονα και σενάρια
Ουντέζε

Στόχος της ΑΕΚ η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ τονίζει ο Ουντέζε που τα έβαλε και με την Π.Ο. της Νιγηρίας. Νέα σενάρια για ''Σόρε''

Ετσι και ο Ιφεάνι Ουντέζε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Νιγηρίας, "Daily Sun", μίλησε για τους στόχους που έχει ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ενώ δεν δίστασε να κατηγορήσει και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του.

" Η σεζόν ήταν πολυτάραχη για εμένα. Ο ένας τραυματισμός ερχόταν μετά τον άλλον. Τώρα προσπαθώ να αποκτήσω και πάλι τη φόρμα μου. Ευχαριστώ το Θεό για την αποθεραπεία μου. Οι ανησυχίες σχετικά με τους τραυματισμούς τελείωσαν και τώρα είμαι καλύτερα", υποστήριξε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο στόχος μας είναι και του χρόνου να βρισκόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να τα καταφέρουμε".

"Ανοικτά" παράπονα και για την ομοσπονδία της πατρίδας του έκανε λέγοντας: " Ο τρόπος με τον οποίο μου συμπεριφέρθηκε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ήταν άδικος. Αφού αποκόμισα ένα τραυματισμό, παίζοντας με την Εθνική ομάδα της χώρας μου, άργησα να επιστρέψω στην ομάδα μου με αποτέλεσμα να μου επιβληθεί πρόστιμο 50.000 δολαρίων. Κανείς όμως από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν ρώτησε γιατί μου επιβλήθηκε αυτό το πρόστιμο. Ήταν μία δυσάρεστη εμπειρία για εμένα".

Αγωνία για "Σόρε" και τα σενάρια Ιταλών

Στην πολύκροτη υπόθεση των τελευταίων ημερών για την αποχώρηση ή όχι του Στέφανο Σορεντίνο σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και δημοσιεύματα που μιλούν για τον πορτιέρο της "Ενωσης", η Τζένοα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ρίβερ Πλεϊτ για την απόκτηση του Ερμάν Λούξ ενώ "αποκαλύπτουν" πως "χτύπησε" την "πόρτα" της Λάτσιο δείχνοντας ενδιαφέρον για τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Ματέο Σερένι.









TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ