ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Tσάβι: "Βλέπω Γιουβέντους λόγω... Πίρλο"

Tσάβι: "Βλέπω Γιουβέντους λόγω... Πίρλο"

Ο Τσάβι αποθέωσε σε συνέντευξή του Μέσι, Ινιέστα και... Πίρλο ενώ αποκάλυψε πως ο άνθρωπος στον οποίο χρωστάει τα περισσότερα είναι ο Λουίς Αραγονές. Διαβάστε αναλυτικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Marca" ο Τσάβι προσέφερε ουκ ολίγες εντυπωσιακές ατάκες, με τον εμβληματικό άσο της Μπαρτσελόνα να στάζει μέλ για τους Μέσι και Ινιέστα, να αναφέρεται στην... προδοσία του Φίγκο το 2000 που πήγε στη Ρεάλ αλλά και να εκφράζει την άποψη ότι η "Μπάρτσα" θα κατακτήσει τίτλους με τον Λουίς Ενρίκε στο τιμόνι της.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τσάβι στη συνέντευξή του στη Marca:

Για Λιονέλ Μέσι: "Ο Λέο είναι ήδη ο κορυφαίος. Του πήρε οκτώ χρόνια για να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο. Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοια περίπτωση παίκτη, ίσως ο Πελέ".

Για Αντρές Ινιέστα: "Είναι ο πιο ταλαντούχος Ισπανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία".

Για τη φυγή του Φίγκο από τη Μπαρτσελόνα το 2000: "Ήταν σοκ όταν ο Λουίς Φίγκο πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν ο καλύτερος και πήγε στους εχθρούς μας. Ήταν σαν να πήγαινε τώρα ο Μέσι στη Ρεάλ".

Για Αντρέα Πίρλο: "Όταν βλέπω τον Πίρλο πιστεύω ότι είναι υπέροχος. Παρακολουθώ τους αγώνες της Γιουβέντους μόνο και μόνο για να βλέπω εκείνον".

Για Λουίς Ενρίκε: "Εχω το ίδιο προαίσθημα όπως με τον Γουαρδιόλα το 2008. Θα ακολουθήσουν ωραία χρόνια. Είναι νικητής, γεννημένος ηγέτης".

Για Λουίς Αραγονές: "Ήταν το άτομο που επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλον την καριέρα μου, περισσότερο και από τον Γουαρδιόλα. Μου έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση. Ήταν άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Υπέφερα πολύ όταν είχε ξεσπάσει η διαμάχη του με τον Ραούλ".

Για τη στιγμή που απόλαυσε περισσότερο στην εθνική Ισπανίας: "Δεν ήταν η κατάκτηση του Μουντιάλ το 2012 αλλά το Euro του 2012".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ