EURO 2024

Euro 2024, Τσεχία - Τουρκία: Ο Μπαράκ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες μόλις στο 20'

Euro 2024, Τσεχία - Τουρκία: Ο Μπαράκ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες μόλις στο 20'
Το επικίνδυνο πάτημα του Μπαρκάν στον Οζτσάν PRINT SCREEN

Μοιραίος για την Τσεχία αναδεικνύεται -μέχρι στιγμής- ο Αντονίν Μπαράκ, καθώς ο 29χρονος χαφ της Φιορεντίνα δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα εννέα λεπτών και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από το 20'.

Με την πλάτη στον τοίχο είναι πλέον η Τσεχία, καθώς στην προσπάθειά της να πάρει τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Euro 2024 θα χρειαστεί να αγωνιστεί για περισσότερα από 70' κόντρα στην Τουρκία με παίκτη λιγότερο.

Κι αυτό γιατί ο 29χρονος χαφ της Φιορεντίνα, Αντονίν Μπαράκ, είδε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα εννέα λεπτών, την πρώτη στο 11' για τράβηγμα στον Καντιόγλου και τη δεύτερη στο 20' για επικίνδυνο πάτημα στον Οζτσάν.

Μάλιστα, ο Μπαράκ με αυτό του το επίτευγμα μπήκε για αρνητικό λόγο στα βιβλία της ιστορίας των Euro, αφού έγινε ο ποδοσφαιριστής που αντικρίζει γρηγορότερα την κόκκινη κάρτα ξεκινώντας βασικός την αναμέτρηση.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ