ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέκαραν τους Ολλανδούς της ΑΕΚ

Τσέκαραν τους Ολλανδούς της ΑΕΚ
Νασίφ Μάατσι

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Κύπρο και τσέκαρε παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι επαφές με τον Μάρκους Μπεργκ και άλλους στόχους από την Ελλάδα

Το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό των πράσινων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν και φυσικά τους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα.

Αν οι πράσινοι τερματίσουν στην 6η θέση και μία ομάδα από αυτές που θα παίξουν στα πλέι οφ δεν πάρει αδειοδότηση, τότε εκείνοι θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Βέβαια οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να προχωρήσουν σε επαφές με ποδοσφαιριστές, καθώς ήδη 2-3 περιπτώσεις είναι "κλεισμένες" και περιμένουν να δουν τι θα συμβεί στην Νέα Σμύρνη.

Τσεκάρει παίκτες

Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει το σαφάρι εξεύρεσης φθηνών ποδοσφαιριστών για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα το τελευταίο διάστημα άνθρωπος των πράσινων έχει παρακολουθήσει ορισμένους που αγωνίζονται στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας (θα πάνε ξανά να δουν τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση).

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει στις τάξεις της πολλούς Ολλανδούς παίκτες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο "τριφύλλι". Ο Νασίφ Μάατσι (ακραίος επιθετικός) είναι ένας από αυτούς μετρώντας 26 συμμετοχές, 11 γκολ και έξι ασίστ.

Τέλος να πούμε πως η υπόθεση με τον Μάρκους Μπεργκ δεν έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ