ΠΑΟΚ

Τσεκάρει Λάτσκο

Τσεκάρει Λάτσκο
λατσκο

Ο Κώστας Ιωσηφίδης ταξίδεψε στη Βουδαπέστη με σκοπό να παρακολουθήσει παίκτη της Φερεντβάρος, Ζόλτ Λάτσκο

Ο 21χρονος διεθνής Ούγγρος που αποτελεί από τα βασικά στελέχη της ουγγρικής ομάδας προτάθηκε στον ΠΑΟΚ με πολύ καλές συστάσεις κι αυτός είναι ο λόγος που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο ταξίδι. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λάτσκο αυξήθηκε από την ώρα που υπήρξε η ενημέρωση ότι στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Φερεντσβάρος και μένει ελεύθερος.
Ο Κώστας Ιωσηφίδης λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να τον θα παρακολουθήσει αύριο και θα μεταφέρει τα συμπεράσματα του στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Παράσχο, αλλά και τη διοίκηση της ΠΑΕ ώστε στη συνέχεια να ληφθούν αποφάσεις για το αν θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες απόκτησής του ή όχι.

Μέχρι την Τρίτη για Μίετσελ


Κατά τα άλλα ο Μάρτσιν Μίετσελ ή ο εκπρόσωπος του δεν έδωσαν κάποια απάντηση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην διάρκεια της χθεσινής μέρας στην τελική πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης για νέο συμβόλαιο 2 ετών με συνολικές αποδοχές 660.000 ευρώ. Όσο για τον Πολωνό επιθετικό που βρίσκεται στην πατρίδα του υπενθυμίζεται ότι ζητά συμβόλαιο 2.5 ετών με το οποίο δεν συμφωνεί η ΠΑΕ.

Από την πλευρά τους στον ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν την απάντησή του μέχρι και την Τρίτη και σε περίπτωση που αυτή δεν έρθει πρόκειται να αποσύρουν την πρόταση τους. Μία τέτοια εξέλιξη πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα αφήσει ανοιχτό το οτιδήποτε μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του την στιγμή που δένεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι τον Δεκέμβριο.

Αισιοδοξία για Κόβατς…



Όσο για τον Κοβατς ο Σλοβάκος τερματοφύλακας σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη από την πατρίδα του, κάτι που θα επιτρέψει την έναρξη νέου κύκλου επαφών με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στον "Δικέφαλο" αισιοδοξούν πως όλα θα πάνε καλά και το φλερτ τους μαζί του θα καταλήξει σε γάμο.

…και επιβεβαίωση από Μαρτίνοβιτς



Κάτι τέτοιο αφήνει να εννοηθεί και ο Κροάτης εκπρόσωπός του Μίλαν Μαρτίνοβιτς. Ο τελευταίος υποστήριξε στο SPORT 24 πως η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι τη στιγμή αυτή η πιο συγκεκριμένη και ξεκάθαρη που έχει στα χέρια του για τον Κόβατς εν όψει της επόμενης χρονιάς. Συγκεκριμένα επιβεβαίωσε πως είναι για δύο χρόνια, ξεκαθάρισε πως ο Σλοβάκος μέχρι την στιγμή αυτή δεν έχει υπογράψει αλλά και ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα χωρίς να κάνει λόγο για επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος ο κ. Μαρτίνοβιτς δεν έκρυψε πως σύμφωνα με την εκτίμησή του δύσκολα θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Κόβατς και του χρόνου όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά του ο ΠΑΟΚ είναι εκείνη που δείχνει τη στιγμή αυτή να έχει το προβάδισμα.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ