ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τσεκάρει τους νέους ο Δέλλας στον Ατρόμητο

Τσεκάρει τους νέους ο Δέλλας στον Ατρόμητο
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" την Τετάρτη (11/5) με τον Τραϊανό Δέλλα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή πολλούς νεαρούς παίκτες και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ατρόμητο και από τη στιγμή που ξεκαθάρισε και επίσημα το θέμα της παραμονής του νεαρού τεχνικού ξεκινάει και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν. Όπως επίσης και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ αλλά και η προώθηση κάποιων παικτών από την ομάδα Νέων στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξουν και τα δυο φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Περιστερίου μέχρι την ολοκλήρωση των προπονήσεων για τη φετινή σεζόν. Το πρώτο θα γίνει την Τετάρτη (11/5) με αντίπαλο την Καλλιθέα ενώ το δεύτερο με αντίπαλο την Σπάρτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δέλλας έχει βγάλει αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης στην οποία έχει συμπεριλάβει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και παίκτες από την ομάδα των Νέων του συλλόγου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρώτο φιλικό παιχνίδι μετά τη ολοκλήρωσητων επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα δώσει αύριο ο Ατρόμητος με την Καλλιθέα στο γήπεδο «Ελ Πάσο». (ώρα έναρξης 18.00).

Η αποστολή που συγκροτήθηκε από τον προπονητή μας Τραϊανό Δέλλα συμπεριλαμβάνει και αρκετούς παίκτες από την ομάδα Κ20. Συγκεκριμένα αποτελείται από τους: Θεολόγου, Κατράνη, Κούρο, Λημνιό, Μπάλλα, Μπαστακό, Νάτσο, Γροντή, Ρεγκάκο, Ματέι, Στόιτσεφ, Κεϊτά, Θεοδωράκη, Κυρίτση, Κρουσέλ, Λαζαρίδη (Κ20), Τσατσόπουλο, Κωστούλα.

Στο αθλητικό κέντρο θα κάνουν αύριο το πρωί προπόνηση οι παίκτες με που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και είναι οι: Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ούμπιντες, Ουσέρο, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας.

Σήμερα το πρωί η ομάδα μας προπονήθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ