ΑΡΗΣ

Τσεκάρισμα από Καλαϊτζίδη

Τσεκάρισμα από Καλαϊτζίδη

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» βρέθηκε το πρωί ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ, Γιάννη Κουζούνια.

Το πρωί ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ, Γιάννη Κουζούνια, βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Ο λόγος της επίσκεψής τους από το νέο τεχνικό της ομάδας είχε να κάνει με την επιθεώρηση των εγκαταστάσεων (γραφεία, αποδυτήρια, αίθουσες γυμναστικής) και τους αγωνιστικούς χώρους στους οποίους θα προπονεί την ομάδα.

Ο Καλαϊτζίδης κατέγραψε τις όποιες ελλείψεις εντόπισε και κάποιες βελτιωτικές εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κτίριο οι οποίες θα ξεκινήσουνε άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Εν τω μεταξύ θέμα ημερών θα πρέπει θεωρείται η συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με την εταιρία Macron που εκτός απροόπτου θα νμ«ντύσει» την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουνε αφού γίνει γνωστό το πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται. Στην Football League όπως επιθυμεί διακαώς η διοίκηση της ΠΑΕ ή σε αυτό της Γ΄ Εθνικής.

Εκτός από την Macron κάτι ανάλογο ισχύει και με όλες τις υπόλοιπες εταιρείες γίνονται συζητήσεις περί χορηγιών. Στο ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα πάντα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουνε μετά τη Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ στις 25 Ιουνίου.

Τέλος ο Γιώργος Γαλανός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους δικηγόρους που χειρίστηκαν την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ που εξ αρχής είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ρίξει το βάρος της «επόμενης μέρας» της ΠΑΕ Άρης στην λογική της Γ΄ εθνικής και δεν το έκρυψε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ