ΠΑΟΚ

Τσεκάρισμα της Τούμπας από την ΕΛ.ΑΣ και χαλάρωμα

Τσεκάρισμα της Τούμπας από την ΕΛ.ΑΣ και χαλάρωμα

Χαμηλοί τόνοι κρατήθηκαν από τον Γιώργο Δώνη στην προπόνηση της Τετάρτης (8/8) μία ημέρα πριν την δεύτερη "μάχη" με την Μπνέι Γιεχούντα. Έλεγχος της Αστυνομίας πριν το ματς με τους Ισραηλινούς (videos).

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" δεν έχει σκοπό να πιέσει τους παίκτες του παραμονή του ματς, αφού η δουλειά που ήταν να γίνει έγινε σε μεγάλο βαθμό το προηγούμενο διάστημα.

Την πρώτη του προπόνηση στην Τούμπα πραγματοποίησε και ο Σανθ Χακόμπο.

Ελεγχος με σκυλί

Μετά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει στην Τούμπα η προπόνηση της Μπνέι Γιεχούντα. Πάντα, όταν ομάδα του Ισραήλ επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα και έτσι δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση που σήμερα (8/8) στην έδρα του ΠΑΟΚ έκαναν την εμφανισή τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ με σκυλί και έλεγξαν περιμετρικά το γήπεδο.

Πουλήθηκαν 7.284 διαρκείας

Γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη (8/8) ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την σεζόν 2012-2013.

Η περίοδος πωλήσεων ολοκληρώθηκε σήμερα (8/8) και όπως ανακοινώθηκε ο αριθμός των καρτών εισόδου που δόθηκαν ανέρχεται στις 7.284. Ενα νούμερο που είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με πέρσι, όταν είχαν δοθεί 14.139.

Παρόλο που υπάρχει η σκέψη να δοθεί παράταση στις πωλήσεις μέχρι αύριο (9/8), ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ