ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Εγκαταλείπουν οριστικά την περίπτωση του Όσιμεν οι Λονδρέζοι

Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς απέναντι στην Ρεάλ για το Champions League | 3 Οκτωβρίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς απέναντι στην Ρεάλ για το Champions League | 3 Οκτωβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Τσέλσι πήρε την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τη μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν, με την αγγλική ομάδα να εξετάζει πλέον άλλες επιλογές.

Η Τσέλσι αποφάσισε να εγκαταλείψει εν τέλει τις προσπάθειες απόκτησης του Βίκτορ Όσιμεν από τη Νάπολι και πλέον οι Λονδρέζοι αναζητούν εναλλακτική επιλογή, με τον όνομα του Σαμού Ομορόντιον της Ατλέτικο να είναι μέχρι στιγμής ο κύριος στόχος.

Η ομάδα του Ένζο Μαρέσκα επιθυμεί να διακαώς να ενισχυθεί στη κορυφή της επίθεσης, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με του Ναπολιτάνους αποδείχθηκαν αρκετά δύσκολές και δεν προέκυψε πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη μίας συμφωνίας. Ως εκ τούτου, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι επί της ουσίας η μοναδική ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Νιγηριανό στράικερ.

Πλέον, η αγγλική ομάδα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Ομορόντιον, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα από την ποιότητά του, με τον 20χρονο να μετρά 9 τέρματα την φετινή σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Νάπολι από την δική της την πλευρά δεν έχει κόψει τον δίαυλο επικοινωνίας με την Τσέλσι, αφού ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσης του Όσιμεν, η επιθυμία των Ιταλών για την απόκτηση του Λουκάκου υφίσταται ακόμη.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΝΑΠΟΛΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ