CHAMPIONS LEAGUE

Τσέλσι - Κοπεγχάγη 0-0

FC Copenhagen's Martin Vingaard, right, is tackled by Chelsea's Jose Bosingwa during their Champions League  round of 16 soccer match at the Stamford Bridge stadium, London, Wednesday, March 16, 2011. (AP Photo/Tom Hevezi)
FC Copenhagen's Martin Vingaard, right, is tackled by Chelsea's Jose Bosingwa during their Champions League round of 16 soccer match at the Stamford Bridge stadium, London, Wednesday, March 16, 2011. (AP Photo/Tom Hevezi) AP

Τσέλσι και Κοπεγχάγη αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Λονδίνο, έτσι οι Άγγλοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά χάρη στην νίκη τους με 2-0 στην Δανία στο πρώτο ματς

Η Κοπεγχάγη είχε μια σπουδαία ευκαιρία με το δοκάρι του Νταμ Ν'Ντόι σε εκτέλεση φάουλ για να βάλουν... φωτιά στο ματς, αλλά δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τους "μπλε".

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έβαλε στην 11άδα τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πετύχει το παρθενικό του τέρμα με την νέα του ομάδα.

Τσέλσι - Κοπεγχάγη 0-0

Γήπεδο: "Στάμφορντ Μπριντζ", Λονδίνο

Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μόεν (Νορβηγία)

Οι "μπλε" δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στο 3' με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αστοχεί από κοντά, έπειτα από την σέντρα του Άσλεϊ Κόουλ στο 3'.

Ο αριστερός μπακ των γηπεδούχων μπήκε ξανά στην περιοχή στο 8', αυτήν την φορά προτίμησε να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, χτυπώντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Βίλαντ.

Ο Δανός πορτιέρο στο 20' απέκρουσε το πλασέ του Νικολά Ανελκά από κοντά, έπειτα από την πάσα του Ζιρκόβ, ενώ στο 26' η Κοπεγχάγη έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία με την εκτέλεση φάουλ του Νταμ Ν'Ντόι από την οποία η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Τσεχ, ο οποίος ήταν εξουδετερωμένος.

Ο Ζιρκόβ αστόχησε από κοντά με προβολή στο 33' από την προσπάθεια του Νικολά Ανελκά και την πάσα του από δεξιά, ενώ μέχρι τέλος του πρώτο μέρος δεν υπήρχε άλλη καλή στιγμή πέραν ενός σουτ του Ντρογκμπά που μπλόκαρε πολύ άνετα ο Βίλαντ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Τρεις ευκαιρίες μέσα σε 4 λεπτά είχε η Τσέλσι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, καθώς στο 48' ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αστόχησε από κοντά, στο 50' ο Βίλαντ απέκρουσε το σουτ του Ανελκά και στο 51' ο Όμπι Μίκελ έκανε την κεφαλιά από κοντά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Νταμ Ν'Ντόι στο 64' μπήκε στην περιοχή από αριστερά, αλλά το πλασέ του ήταν κακό και άστοχο, καθώς με το σώμα τον έβγαλε εκτός θέσης ο Τζον Τέρι.

Ο Φερνάντο Τόρες πέρασε στο ματς στο 68' στο 69' παραλίγο να σκοράρει, όταν σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό πέρασε λίγο άουτ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ (84' Εσιέν), Λάμπαρντ, Ραμίρες, Ζιρκόβ (75' Μαλουντά), Ανελκά (68' Τόρες), Ντρογκμπά.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Βεντ, "Ζάνκα" Γιόργκενσεν, Άντονσον, Μπένγκτσον (61' Ζοχόρε), Κλοντεμίρ, Κβιστ, Μπολάνιος (90' Τόμας Κρίστενσεν), Βίνγκααρντ (74' Σαντίν), Γκρόνκιερ, Ν'Ντόι.

*στον πάγκο για την Τσέλσι έμειναν οι Τέρνμπουλ, Πάουλο Φερέιρα, ΜακΊχραν και Καλού, ενώ για την Κοπεγχάγη οι Κιμ Κρίστενσεν, Μπέργκβολντ, Χόιφελντ και Ντελανέι

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ

8 γκολ

Σαμουέλ Ετο'ό (Ίντερ)

Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ

Νικολά Ανελκά (Τσέλσι)

6 γκολ

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

4 γκολ

Εντουάρντο (Σαχτάρ)

Μάρκο Μποριέλο (Ρόμα)

Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ)

Λουΐζ Αντριάνο (Σαχτάρ)

Πίτερ Κράουτς (Τότεναμ)

Χέφερσον Φαρφάν (Σάλκε)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

* ΑΣΙΣΤΣ: 5 Κάρλος Μαρτίνς (Μπενφίκα), Άαρον Λένον (Τότεναμ) και Σαμουέλ Ετο'ό (Ίντερ). 4 Χουάν Κούλιο (Κλουζ) και Ντάριο Σρνα (Σαχτάρ). 3 Μπενουά Σεϊρού (Μαρσέιγ), Λουΐς Σουάρες (Άγιαξ), Μεσούτ Εζίλ (Ρεάλ), Χουάν Μάτα (Βαλένθια), Ντόουγκλας Κόστα (Σαχτάρ), Σαμίρ Νασρί (Άρσεναλ), Πίτερ Κράουτς (Τότεναμ) και Τζακ Γουΐλσιρ (Άρσεναλ)

Τσέλσι - Κοπεγχάγη 0-0 (highlights)


szólj hozzá: Chelsea 0-0 FC Copenhagen
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ