ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι, μεταγραφές: Συμφώνησαν με την Ατλέτικο για τον Ζοάο Φέλιξ οι μπλε

Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Ατλέτικο για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ με κανονική μεταγραφή.

Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο για τη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ. Ο 24χρονος συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών με οψιόν ανανέωσης για άλλους 12 μήνες. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις επαφές για τον Πορτογάλο την προηγούμενη εβδομάδα στο περιθώριο των συζητήσεών τους για τους Ομοροντιόν και Γκάλαχερ.

Ο Ζοάο Φέλιξ πέρασε προηγουμένως το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23 ως δανεικός στην Τσέλσι, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε 20 εμφανίσεις με την ομάδα της Premier League. Στη συνέχεια, ο 24χρονος πέρασε την περασμένη περίοδο ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα, καταγράφοντας 10 γκολ και έξι ασίστ σε 44 παιχνίδια. Πριν από την ένταξή του στην Μπαρτσελόνα, ο Ζοάο Φέλιξ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Ο Φέλιξ μετακινήθηκε στην Ατλέτικο από την Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2019 έναντι 126 εκατ. ευρώ και έχει πετύχει 34 γκολ σε 131 αγώνες με την ισπανική ομάδα. Ο Ζοάο Φέλιξ έχει χριστεί διεθνής 41 φορές με την Πορτογαλία και είχε δύο συμμετοχές με τη χώρα του στο Euro 2024 πριν επιστρέψει στην Ατλέτικο για προετοιμασία.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ