ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Αμπέλ Φερέιρα υποψήφιος για τον πάγκο

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνεται και το όνομα του τέως προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Γκράχαμ Πότερ αποτελεί παρελθόν για την Τσέλσι ανοίγοντας τον δρόμο για τον τρίτο προπονητή της σεζόν για τους "μπλε". Αυτός ενδέχεται να είναι ο προηγούμενος προπονητής του ΠΑΟΚ, αφού ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε αποκάλυψε ότι η περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή εξετάζεται από τον λονδρέζικο σύλλογο, ο οποίος όμως δεν βιάζεται για την αντικατάσταση, θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποτελεί το φαβορί και έχει προχωρημένες συζητήσεις με τον σύλλογο, όμως μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους, δηλαδή τους Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Λουίς Ενρίκε, Ρούμπεν Αμορίμ κλπ., βρίσκεται και ο προπονητής που οδήγησε μεταξύ άλλων την Παλμέιρας στην κατάκτηση δύο διαδοχικών Copa Libertadores.

Ο Φερέιρα βρέθηκε στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, όταν παρέδωσε τη "σκυτάλη" στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ