ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Λουκάκου πιέζει με μηνύματα την Ίντερ για να επιστρέψει στο Μεάτσα

Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα
Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα © 2021 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν έχει προσαρμοστεί στην Τσέλσι και επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στην Ίντερ, με την Tuttosport να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως επικοινωνεί καθημερινά με τους νερατζούρι πιέζοντάς τους να κάνουν πρόταση στους μπλε.

Η Τσέλσι δαπάνησε πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα, με την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ μετά από την απίστευτη σεζόν του στο Καμπιονάτο με τους νερατζούρι, παρόλα αυτά το... πρόβλημα παραμένει.

Απλούστα γιατί ο Βέλγος φορ όχι μόνο δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στην εξίσωση για να αποτελέσει τη λύση αλλά αντίθετα φόρτωσε με ακόμα μεγαλύτερα βάσανα τους Λονδρέζους, από τη στιγμή που η συνύπαρξή του με τον Τόμας Τούχελ έγινε προβληματική και έχασε τη θέση του ως βασικός.

Ο ίδιος έκανε άνω-κάτω τους πρωταθλητές Ευρώπης με την εξωτερίκευση της επιθυμίας του να επιστρέψει στην Ίντερ και φαίνεται πως αυτή η βούληση παραμένει ισχυρή. Όπως αναφέρει η Tuttosport ο Βέλγος επιθετικός (12 γκολ σε 34 ματς με την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις) εξακολουθεί να πιέζει τους ανθρώπους της Ίντερ για να τον πάρουν πίσω ενώ εμφανίζεται διατεθειμένος να δεχτεί σημαντική μείωση στις αποδοχές του για να συμβεί αυτό.

"Ο Λουκάκου είναι σε επαφή με τους Πιέρο Αουζίλιο και Μπέπε Μαρότα και τους έχει ζητήσει να επιστρέψει. Οι άνθρωποι της Ίντερ και ο πρόεδρος Στίβεν Ζανγκ γνωρίζουν πως ο Λουκάκου είναι έτοιμος να δεχτεί μείωση κοντά στο 50% για να παίξει ξανά για αυτούς

Θα πρέπει όμως οι πρωταθλητές Ιταλίας να ισορροπήσουν την κατάσταση στα οικονομικά τους και για να γίνει αυτό ίσως χρειαστεί να πουλήσουν το καλοκαίρι παίκτες όπως οι Ντε Φράι και Μαρτίνες", αναφέρει το δημοσίευμα, και καταλήγει:

"Ακόμα πάντως και αν αποχωρήσει από την Τσέλσι το καλοκαίρι ο Τούχελ, ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι δεν πρόκειται να αφήσει τον Λουκάκου να φύγει τσάμπα, έχοντας δώσει η Τσέλσι το ποσό των 113 εκατομμυρίων ευρώ έναν χρόνο πριν.

Αυτό σημαίνει πως ο Λουκάκου θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ίντερ μόνο ως δανεικός". Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή ο 28χρονος φορ αμείβεται με 12,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ενώ στην Ίντερ έπαιρνε 7,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κάτι που σημαίνει πως αν επιστρέψει δεν αποκλείεται το κασέ του να πέσει ακόμα και στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ