ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τζάκσον επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2033

Chelsea's Nicolas Jackson reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 15, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
Chelsea's Nicolas Jackson reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 15, 2024. (AP Photo/Ian Walton) @2024 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Τσέλσι θέλει να στηριχτεί πάνω στον Νίκολας Τζάκσον τα επόμενα χρόνια στην επίθεσή της και το κατέστησε σαφές, με τους μπλε του Λονδίνου να έρχονται σε συμφωνία μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2033.

Ο Νίκολας Τζάκσον έγινε κάτοικος "Στάμφορντ Μπριτζ" το καλοκαίρι του 2023 υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας οκτώ ετών και στην πρώτη του σεζόν στην Τσέλσι είχε μία αξιόλογη παρουσία, με 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι πρωτευουσιάνοι πιστεύουν πως είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο μπορούν να βασιστούν για τη γραμμή κρούσης τους και το έδειξαν με εμφατικό τρόπο, αφού πάτησαν στο υπάρχον συμβόλαιο και του προσέφεραν επέκταση μέχρι το 2033 που ο ίδιος έκανε αποδεκτή.

"Αισθάνομαι πού καλά και είμαι χαρούμενος που υπογράφω ένα νέο συμβόλαιο για να μείνω στο σύλλογο. Μου αρέσει που μου δείχνουν εμπιστοσύνη και δουλεύω πολύ σκληρά.

Είμαι χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου και που θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια", τόνισε ο 23χρονος Σενεγαλέζος φορ, ο οποίος μετράει συνολικά 19 γκολ σε 48 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τους Λονδρέζους.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ